bema februar2017

Tropic mojMarket optimize

TREBINJE - Proslavljeni košarkaš Dejan Bodiroga i privrednik Veljko Kuštrov uzeli su pod zakup hotel Platani u strogom centru Trebinja, saznaje lokalni portal TrebinjeLive.info.

Opširnije...

AMSTERDAM - Osjetan rast privrede evrozone i obilje vrlo jeftinih kredita dovode do rasta cijena nekretnina, koji je među evropskim gradovima najprimjetniji u Amsterdamu i Dablinu.

Opširnije...

BIJELJINA - Preduzeće za proizvodnju baštenskog namještaja "Poli-garden" iz Crnjelova kod Bijeljine jedno je od uspješnih preduzeća, koje kompletan asortiman izvozi na tržište zapadne Evrope.

Opširnije...

Stvaranje novog, kvalitetnog proizvoda najbolji je način za proboj na svjetska tržišta, uz istovremeno otvaranje novih radnih mjesta i sprečavanje odlaska stručnjaka, što je boljka koja duži niz godina pogađa zemlje zapadnog Balkana.

Opširnije...

Banjalučko naselje Obilićevo bogatije je za još jednog komšiju – novu mojMarket trgovinu, koja je u 8 časova otvorena na adresi Krfska b.b, a u kojoj su zaposlenje pronašla 22 radnika.

Opširnije...

BANJALUKA - Prodaja stanova u Srpskoj, koja je godinama stagnirala, lani je skočila i do 50 odsto, zbog čega su ove godine polako počele da rastu cijene kvadrata.

Opširnije...

ZAGREB - Irska agencija za regrutaciju, Action Recruitment, traži veliki broj ugostitelja za rad u Irskoj. Plata je i više nego primamljiva, a kreće se i do 2.350 evra.

Opširnije...

SARDINIJA - Da li ste nekada sanjali da imate kuću u nekom italijanskom selu? Vijesti koje ste čekali konačno su stigle.

Opširnije...

BANJALUKA - Glavna zgrada Banke Srpske opet je ostala bez kupca. Na jučerašnjoj licitaciji je ponuđena po 10 odsto nižoj cijeni od procijenjene, ali zainteresovanih nije bilo.

Opširnije...