bema februar2017

Tropic mojMarket optimize

BANJALUKA - Grad mora identifikovati svoju imovinu jer kad god se pokrene priča o toj temi, ne zna se šta je sve tačno u njegovom vlasništvu, zbog čega sam predložio da se na jednom od ljetnih zasjedanja nađu tačke koje će se baviti tim pitanjem.

Opširnije...

BANJALUKA - Plasmani Investiciono-razvojne banke (IRB) RS na kraju prošle godine iznosili su 2,1 milijardu maraka, a najviše novca odobreno je kroz kredite privredi i stanovništvu.

Opširnije...

Predsjednik Privredne komore Republike Srpske Borko Đurić poručuje da će u narednoj godini biti trasirani putevi ka primjeni „Programa ekonomskih reformi Srpske za period 2018-2020. godine“ i napominje da je Srpska zabilježila rast privrede.

Opširnije...

Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine danas će se izjasniti o Prijedlogu izmjena Zakona o akcizama, kojeg je prethodno usvojio Dom naroda. Usvajanjem ovog zakonskog rješenja, tvrde stručnjaci i međunarodni zvaničnici, oslobodit će se međunarodna kreditna sredstva namijenjena izgradnji putne infrastrukture u BiH.

Opširnije...