bema februar2017

BANJALUKA - Kada je u pitanju nova gradnja, prodajne cijene stanova u Banjaluci iznose čak i do 3.500 KM po kvadratu, koliko koštaju neki stanovi u strogom centru grada. Što je zgrada dalje od centra to i cijene drastično opadaju.

Opširnije...

UMAG - MK Grupa srbijanskog biznismena Miodraga Kostića proširila je poslovno carstvo na Hrvatsku kupivši hotel Kempinski u Savudriji, kod Umaga, kazao je za Lider dobro upućen izvor.
‘Kralj šećera’ prethodno je 2015. kupio hotel Kempinski u Portorožu, a sada je u svoj portfelj uvrstio kompleks istog hotelskog lanca 20 kilometara dalje u Savudriji.

Opširnije...

SARAJEVO - Sirijac Abdulah Mehdi kupio je jednu od najvećih zgrada u Sarajevu koja je godinama bila prazna. Riječ je o zgradi Poslovni centar Kumrovec izgrađenoj 2008. godine u naselju Otoka.

Opširnije...

Cijene stambenih nekretnina u Hrvatskoj porasle su u drugom tromjesečju ove godine za 3,7 posto u odnosu na prethodni kvartal, znatno brže nego u prvom tromjesečju kada je rast na kvartalnom nivou iznosio 0,1 posto, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku (DZS).

Opširnije...