bema februar2017

Tropic mojMarket optimize

Den Midleton je dečko koji ima 26 godina a samo ove godine zaradio je 12,3 miliona funti i to tako što je snimao sebe kako igra online video igre.

 


youtuberdeanmilton

 

Midleton koji je ranije radio u lancu prodavnica Tesco, sada je veoma popularan i bogat mladić. On na svoj Jutjub kanal postavlja snimke na kojima se vidi kako igra igre i sve to komentariše. Uz to, on daje i drugim igračima savjete kako da prođu određene nivoe. Postao je toliko popularan da je uspio da to naplaćuje i to debelo.

On je profesionalni Jutjuber i pri tome ga je magazin Forbs proglasio za najbogatijeg Jutjubera na svetu za 2017. Prati ga više od 16 miliona ljudi a preko reklama zaradio je nevjerovatnih 12,3 miliona funti. U principu vlasnici kanala koji imaju više od 1.000 pregleda bi već mogli da počnu da zarađuju kroz reklame. Jutjub daje oko 68 odsto zarade od reklama autoru kanala.

Midlton poznat kao DanTDM je nedavno bio na turneji dugoj 97 dana a njegov šou je u Sidnejskoj operi bio rasprodat u nekoliko sati. Svoju Jutjub imperiju je počeo da gradi još dok je studirao i snimao se igrajući Pokemone. Danas je u najvećoj mjeri skoncentrisan na Minecraft.

 

Izvor: novaenergija.net / Blic