bema februar2017

Tropic mojMarket optimize

SARAJEVO - Projekt NEXT-E je dobio najveću potporu za e-mobilnost od Evropske komisije kako bi se potaknulo proširenje infrastrukture za punjenje električnih vozila u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj i Rumuniji.

Opširnije...

VIŠEGRAD - Poslije Drugog svjetskog rata mnoge velike i poznate građevine u Višegradu , izgrađene za vrijeme austrougarske vladavine, su renovirane i sačuvane do danas kao što je Lotikin hotel, stara zgrada opštine, zatim objekat suda, željeznička stanica, Baruhovo ćoše i mnoge druge.

Opširnije...

TREBINJE - Grad Trebinje pokrenuo je proceduru za izgradnju reciklažnog centra, prvog u regiji.

Opširnije...

Jedan od najaktuelnijih domaćih DJ - eva - Alexandera G. proslavlja rođendan u klubu ꞌꞌFabriqueꞌꞌ  te tim povodom organizuje žurku za pamćenje. Žurka će se se održati u subotu, 21. oktobra sa početkom u 22 časa. Za one koji ne znaju, klub se nalazi u suterenu RK "Bosna".

Opširnije...

Moda zna da bude vrlo bizarna i da lansira na ulice vrlo čudne odevne komade.

Opširnije...

Među ovim svim sovama, krije se jedna maca.

Opširnije...

Ljudsko tijelo je čudo prirode, otpornije i žilavije nego što mislite, može da funkcioniše čak i sa samo polovinom mozga na raspolaganju, kažu naučnici.

Opširnije...

Riječi slavne slikarke ostaće upamćene u istoriji našeg naroda.

Opširnije...

U koncertnoj dvorani Banskog dvora, u subotu 14. oktobra, sa početkom u 18.00 časova, biće održan koncert slovenačkih horova.

Opširnije...