bema februar2017

Tropic mojMarket optimize

Prema Forbsovoj listi najplaćenijih glumica Holivuda na prvom mestu je 28-godišnja Ema Stoun, koja je u proteklih 12 meseci zaradila 26 miliona dolara, od čega najviše za svoj Oskarom nagrađen film “La La Land”.

emastoun

 

Ona je nedavno govorila protiv nejednakosti plata u Holivudu, tvrdeći da njene muške kolege često sami traže smanjenje svojih primanja, kako bi izjednačili dohodak sa koleginicama.

- Oni su to činili za mene, jer su smatrali da je tako fer. To je nešto o čemu se ne govori uvek - rekla je ona.

Stoun će se uskoro pojaviti uz Stiva Karela u “Battle of the Sexes” teniskoj drami iz stvarnog života, a trenutno snima Netflix komediju “Maniac” sa Džonom Hilom.

Odmah posle Stoun je Dženifer Eniston sa 25,5 miliona dolara, koja najviše novca zarađuje od brendova koje pomoviše, poput SmartWater i aviokompanije Emirates.

Prošlogodišnja šampionka Dženifer Lorens sada je na trećem mestu sa 24 miliona dolara. Ona je zaradila mnogo manje od prošlogodišnjih 46 miliona dolara, jer se posvetila manjim projektima, a većinu tog novca dobila je od kuće Dior.

Četvrta na listi je Melisa Mekarti, a peta Mila Kunis. Slede Ema Votson, Šarliz Teron, Kejt Blančet, Džulija Roberts i Ejmi Adams.

 

Izvor: B92