Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

Objavljeno

 


U domaćem trgovačkom lancu Tropic i mojMarket od danas je aktuelan novi program lojalnosti pod nazivom „Kuvajte sa stilom” koji donosi uštedu od 60%.

Riječ je o setu noževa i drugih kuhinjskih pomagala, koji su napravljeni po evropskim standardima i koje odlikuje moderan dizajn i praktičnost. Kako bi se udovoljilo zahtjevima užurbane moderne kuhinje, a zahvaljujući pomnom odabiru najboljih materijala, napravljen je set višenamjenskih alata i najvažnijih pomagala za kuvanje koji su dostupni isključivo u Tropic i mojMarket trgovinama. Za svaku kupovinu u vrijednosti od 10 KM kupac dobija jednu naljepnicu. Potreban broj naljepnica za ostvarivanje uštede od 60% naznačen je u brošuri ispod svakog artikla, a korisnici kartica Klub osmijeha uz manji broj naljepnica brže dolaze do popusta.

Program lojalnosti „Kuvajte sa stilom” traje od 1. marta do 31. maja tekuće godine, a iskoristivost popusta uz sakupljene naljepnice je do 30. juna 2018.
Sve informacije o programu lojalnosti „Kuvajte sa stilom” kupci mogu dobiti u svim Tropic i mojMarket trgovinama, pozivom na besplatnu info liniju 0800 50 243 ili putem Facebook stranica Tropic ili mojMarket.

PR

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 

Od

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

U trendu