CG: Brže do mora, novim putem za 7 dana

0

 

Put nije završen uprkos posljednjoj najavi crnogorskog ministra saobraćaja Ivana Brajovića da će put biti gotov do 20. juna.

Bez nervoze zbog gužve i za manje od sat i po, do mora će moći da se stigne tek narednog ponedeljka. Poslednje obećanje stiže od novog direktora Direkcije za saobraćaj, Ivana Ašanina. 

„Ja sam građevinac po struci, i na osnovu onoga što sam vidjeo na terenu, mislim da nije moguće da put bude gotov makar za još sedam dana. To je optimalan rok. Ne bi trebalo da se dese bilo kakve nepredviđene okolnosti“, rekao je on za CdM. 

Vlada Crne Gore prvobitno je odredila 1. jun za završetak radova, a nakon što je taj rok probijen, najavljena je obustava radova do 20. juna. 

Međutim, radnici su i dalje na terenu, a iz Direkcije za saobraćaj su ranije saopštili da su jedan od razloga kašnjenja vremenske neprilike koje su usporavale radove. 

A, do narednog ponedeljka, kada bi put konačno trebalo da bude spreman za sezonu, svi putnici treba da znaju da se saobraćaj na Obzovici zaustavlja od 10 do 12 sati, a na Brajićima od 14 do 16 sati.

 

Izvor: B92