Connect with us

DOGAĐAJI

MojMarket puzlijadom za bebe obilježava završetak projekta „Vratile se rode“

Objavljeno

 


U subotu, 1. februara, trgovački lanac mojMarket organizuje puzijadu za bebe, kojom će označiti kraj projekta „Vratile se rode”.

Zadruženje uz mnogo zabave i radosti, roditelji sa područja Banjaluke mogu prijaviti svoje bebe putem mojMarket Facebook stranice ili na info pultu mojMarket trgovine u Delta Planetu, gdje će se događaj i realizovati. Sve što je potrebno jeste da dostave ime, prezime i uzrast bebe. Početak druženja predviđen je za 11 časova, a startni brojevi za učešće u puzijadi moći će se preuzeti na licu mjesta, u periodu od 10:30 do 11 časova.

Poseban dio događaja biće pripremljen i za tate koje budu željele da pokažu svoje vještine previjanja bebe, sa mogućnošću osvajanja poklon bona u iznosu od 100 KM za kupovinu u mojMarket trgovinama.

Za sve učesnike puzijade predviđeni su pokloni koje su obezbijedili organizator događaja i brend Violeta, partner trgovačkog lanca mojMarket u projektu „Vratile se rode”. „Projekat Vratile se rode prvi put je realizovan u proljeće 2016. godine, u nešto manjem obimu.

Nastavak projekta uslijedio je sa prvim danom proljeća 2018, u kontinuitetu je trajao do kraja 2019. godine i obuhvatao je područje opštine Banjaluka. U periodu od 22 mjeseca obradovali smo preko 3260 porodica poklon paketima koji su sadržavali artikle korisne za roditelje i prinove u prvim mjesecima zajedničkog života.

Posebnu zahvalnost dugujemo našim zaposlenima u mojMarket trgovinama, koji su dodjeljivali poklon pakete, te našim partnerima, brendu Violeta, koji nas je podržao od samog početka projekta i osoblju Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKC RS,” navela je Aleksandra Marković, portparol trgovačkog lanca mojMarket. U sklopu događaja, za mališane su pripremljene i druge radionice – iscrtavanje lica, druženje sa Fazonkom Balonkom, puzzle i crtanje.

Reklama

Organizatori očekuju dobar odaziv na druženje za pamćenje, 1. februara u tržnom centru Delta Planet, od 11 časova.

DOGAĐAJI

Održana PUZIJADA „Vratile se rode“ u organizaciji trgovačkog lanca mojMarket

Objavljeno

 

Od

Proteklog vikenda, domaći trgovački lanac mojMarket organizovao je puzijadu za bebe kojom je ozvaničio završetak projekta „Vratile se rode”. Projekat je trajao nepune dvije godine, od marta 2018. do kraja decembra 2019. godine. (više…)

Nastavite čitati

DOGAĐAJI

Samit energetike „SET – TREBINjE 2020“ 5. i 6. marta

Objavljeno

 

Pod sloganom „Energetska budućnost Zapadnog Balkana“ u Trebinju će se 05. i 06. marta 2020. godine održati Samit energetike „SET – TREBINjE 2020“. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

U Banjoj Luci se otvara naučno-tehnološki park

Objavljeno

 

Od

Grad Banja Luka priprema projekt novog naučno-tehnološkog parka, koji će biti zona novih informacionih tehnologija i kreativnih industrija. (više…)

Nastavite čitati

U trendu