Connect with us

DOGAĐAJI

Održana PUZIJADA „Vratile se rode“ u organizaciji trgovačkog lanca mojMarket

Objavljeno

 


Proteklog vikenda, domaći trgovački lanac mojMarket organizovao je puzijadu za bebe kojom je ozvaničio završetak projekta „Vratile se rode”. Projekat je trajao nepune dvije godine, od marta 2018. do kraja decembra 2019. godine.

Višečasovno druženje u tržnom centru Delta Planet bilo je ispunjeno smijehom i igrom, a učešće u takmičenju uzelo je više od 90 beba iz Banjaluke, Gradiške, Čelinca, Laktaša, Prijedora, Mrkonjić Grada, Jajca i Dervente.

Svi učesnici takmičenja dobili su poklone, dok je troje najbržih uz to nagrađeno i dodatnim poklon paketima, koje su obezbijedili organizatori u saradnji sa partnerima projekta – kompanijom Violeta i TC Delta Planet. One malo starije zabavaljali su Fazonko balonko, radionica iscrtavanja lica i slaganje puzli.

U okviru događaja, priliku da iskažu svoje vještine imale su i tate koje su se takmičile u presvlačenju beba. Oni najspretniji i najokretniji prošli su u finale i kući odnijeli poklone za svoje najmlađe.

Par stotina posjetilaca uljepšalo je subotnje druženje, a organizatori navode da su zadovoljni odazivom, takmičarima i atmosferom koja je dala poseban štih obilježavanju završetka projekta.

„Projekat Vratile se rode poseban je iz više razloga: načina na koji se vršila podjela poklon paketa od strane naših kolega iz marketa, zbog ispunjenja prvobitne zamisli da svoje sugrađane – komšije obradujemo u prvom periodu zajedničkog života sa prinovom, zbog pozitivnih emocija i reakcija koje je izazvao. Više od 3 200 porodica bilo je obuhvaćeno projektom koji će uvijek zauzimati posebno mjesto u radu naše kompanije. Veliku zahvalnost dugujemo i partnerima projekta – Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC Banja Luka i kompaniji Violeta, koji su bili uz nas od samog početka,” navela je Aleksandra Marković, portparol trgovačkog lanca mojMarket.

Reklama

 

PR

 

 

DOGAĐAJI

MojMarket puzlijadom za bebe obilježava završetak projekta „Vratile se rode“

Objavljeno

 

Od

U subotu, 1. februara, trgovački lanac mojMarket organizuje puzijadu za bebe, kojom će označiti kraj projekta „Vratile se rode”. (više…)

Nastavite čitati

DOGAĐAJI

Samit energetike „SET – TREBINjE 2020“ 5. i 6. marta

Objavljeno

 

Pod sloganom „Energetska budućnost Zapadnog Balkana“ u Trebinju će se 05. i 06. marta 2020. godine održati Samit energetike „SET – TREBINjE 2020“. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

U Banjoj Luci se otvara naučno-tehnološki park

Objavljeno

 

Od

Grad Banja Luka priprema projekt novog naučno-tehnološkog parka, koji će biti zona novih informacionih tehnologija i kreativnih industrija. (više…)

Nastavite čitati

U trendu