Connect with us

SEMINARI I OBUKE

Da li ste spremni za Bosnia Agile Day 2016?

SARAJEVO – Prijavite se za najkvalitetniji i najatraktivniji skup agilista u regionu! Na jednom mjestu vidjećete predavače svjetskog renomea, saznati najnovija dešavanja u agilnom svijetu, čuti najnovije ideje, razmijeniti vrijedna iskustva i steći konekcije za čitav život!

Objavljeno

 


 

Nakon Jurgena Appela, Scotta Amblera, Jorgena Hesselberga ovogodišnji BA Day 2016 će imati čast da ugosti Dave Snowdena – gurua u području rješavanja kompleksnih problema. Dave je osnivač i Chief Scientific Officer za Cognitive Edge i dio istraživačke mreže koja se fokusira na teoriji složenosti u odlučivanju.

Bosnia Agile je od samog početka dovodila, a nastaviće i u buduće da dovodi predavače iz najjačih svjetskih kompanija. Tako da pored Dave, ovo godine ugostit će predavače iz poznatih svjetskih firmi kao sto su RedHat, PayPal, BBC, itd. Detalje o našim predavačima možete naći ovdje.

Rezervišite 15. oktobar u vašim kalendarima, jer vas očekuje nezaboravno iskustvo. Posjetite web stranicu BA Day 2016 za sve informacije o događaju i beneficijama rane registracije.

Ukoliko ste zainteresovani za sponzorisanje ovog događaja, možete kontaktirati putem [email protected].

BA Day 2016 Gold sponzori su ComTrade i SoftHouse, Silver sponzori Mistral Technologies i Symphony, Bronze sponzori Agile Alliance, Infobip i Scrum Alliance, te medijski partneri Akta i Poduzenik.ba.

Reklama

Izvor: Akta

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

Prijave za obuku: Naučite pisati projekte

Objavljeno

 

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom organizuje 18. marta jednodnevnu obuku o temi pisanje projektnog prijedloga. Obuka će biti održana u prostorijama Gradske razvojne agencije (Josifa Pančića 8), a o tačnom terminu udruženja će biti naknadno obaviještena. (više…)

Nastavite čitati

BIZLIFE

Radionica: Osnove uspješne prodaje

Objavljeno

 

Od

U maloj grupi do maksimalno 24 učesnika saznajte glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata. Do sada je na ovoj radionici učestvovalo preko 300 prodavača, menadžera prodaje, key account managera i direktora firmi. (više…)

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

GDPR Uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH

Objavljeno

 

Seminar će se održati 25. juna od 9 do 16 časova u Hotelu Hills Sarajevo Congress & Termal spa Resort. (više…)

Nastavite čitati

U trendu