Connect with us

SEMINARI I OBUKE

Upravljanje odnosima s kupcima – CRM

SARAJEVO – Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u suradnji i uz podršku Predstavništva fondacije Konrad Adenauer u Bosni i Hercegovini organizira seminar na temu „Upravljanje odnosima s kupcima – CRM“. Seminar će se održati 27.06.2016. godine u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH (Branislava Đurđeva 10, Sarajevo) sa početkom u 10:00 sati.

Objavljeno

 


 

Seminar je besplatan za sve koji blagovremeno dostave popunjen prijavni obrazac.

Cilj edukacije je upoznati polaznike sa različitim pristupima CRM-u, definisanjem CRM poslovne strategije, osnovama Customer Management-a, te izgradnjom dobrog Relationship Management-a i kako zadržati profitabilne kupce.

Edukacija na ovu temu je organizirana u okviru projekta „B2B Marketing: Efikasna prodaja ključnim kupcima“, koju je Vanjskotrgovinska komora BiH realizirala uz podršku i u saradnji sa Switzerland Global Enterprise (švicarske program promocije uvoza u Švicarsku i EU) u 2014. i 2015. godini.

Nastavni plan i program ovog seminara je izrađen od strane stručnjaka sa Institute for Communication and Competitiveness, University of Applied Sciences Northwestern Switzerland, School of Business.

Popunjen prijavni obrazac potrebno je dostaviti na e-mail adresu [email protected] ili putem fax-a na broj +387 33 566 205.

Reklama

Krajnji rok za dostavljanje prijava je 24.06.2016. godine do 14:00 sati.

Dodatne informacije o seminaru u pozivnom pismu u prilogu ili pozivom na broj telefona +387 33 566 204. Kontakt osoba je g. Mirza Konjo, stručni saradnik za edukaciju u Sektoru za edukaciju VTK BiH.

Izvor: Akta

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

Prijave za obuku: Naučite pisati projekte

Objavljeno

 

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom organizuje 18. marta jednodnevnu obuku o temi pisanje projektnog prijedloga. Obuka će biti održana u prostorijama Gradske razvojne agencije (Josifa Pančića 8), a o tačnom terminu udruženja će biti naknadno obaviještena. (više…)

Nastavite čitati

BIZLIFE

Radionica: Osnove uspješne prodaje

Objavljeno

 

Od

U maloj grupi do maksimalno 24 učesnika saznajte glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata. Do sada je na ovoj radionici učestvovalo preko 300 prodavača, menadžera prodaje, key account managera i direktora firmi. (više…)

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

GDPR Uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH

Objavljeno

 

Seminar će se održati 25. juna od 9 do 16 časova u Hotelu Hills Sarajevo Congress & Termal spa Resort. (više…)

Nastavite čitati

U trendu