Connect with us

SEMINARI I OBUKE

Kroz regionalna partnerstva do boljih opštinskih usluga

SARAJEVO – U Kongresnom centru Hotela Terme, Ilidža 14. jula će se održati konferencija pod motom „Kroz regionalna partnerstva do boljih opštinskih usluga“.

Objavljeno

 


Na konferenciji će se okupiti predstavnici opština, komunalnih preduzeća, udruženja lokalnih samouporava, udruženja potrošača, udruženja vodovodnih preduzeća kao i donosilaca odluka Jugoistočne Evrope (JIE), kako bi predstavili rezultate projekta Otvorenog Regionalnog Fonda – Modernizacija opštinskih usluga (ORF MMS).

Projekat predstavlja svojevrstan odgovor na izazove i prilike procesa evropskih integracija u zemljama JIE, posebno na segment koji se odnosi na poboljšanje učinkovitosti, efikasnosti, odgovornosti i kvaliteta usluga koje opštine i komunalna preduzeća pružaju građanima.

„Konferencija daje mogućnost razmjene mišljenja, dijaloga i umrežavanja projektnih partnera. To je i prilika da se naglasi uspjeh ali i izdvoji ono što smo naučili kada je u pitanju korištenje potencijala regionalne saradnje u poboljšanju pružanja opštinskih uslug kao i da se razgovara o ulozi regionalnih mreža, udruženja lokalnih samouprava i komunalnih preduzeća, udruženja potrošača i profesionalaca koju imaju u okviru ovog procesa“, naglasio je Christophe di Marco voditelj Fonda.

Izvor: Akta.ba

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

Prijave za obuku: Naučite pisati projekte

Objavljeno

 

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom organizuje 18. marta jednodnevnu obuku o temi pisanje projektnog prijedloga. Obuka će biti održana u prostorijama Gradske razvojne agencije (Josifa Pančića 8), a o tačnom terminu udruženja će biti naknadno obaviještena. (više…)

Nastavite čitati

BIZLIFE

Radionica: Osnove uspješne prodaje

Objavljeno

 

Od

U maloj grupi do maksimalno 24 učesnika saznajte glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata. Do sada je na ovoj radionici učestvovalo preko 300 prodavača, menadžera prodaje, key account managera i direktora firmi. (više…)

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

GDPR Uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH

Objavljeno

 

Seminar će se održati 25. juna od 9 do 16 časova u Hotelu Hills Sarajevo Congress & Termal spa Resort. (više…)

Nastavite čitati

U trendu