Connect with us

SEMINARI I OBUKE

Interquality seminar: Efikasan rad sa strankama

SARAJEVO – Interquality d.o.o. Centar za razvoj poslovnih sistema i edukaciju na Vlašću (Hotel Blanca) 02.- 04.11.2016 organizuje seminar na temu: „Efikasan rad sa strankama“.

Objavljeno

 


Seminar je namijenjen zaposlenicima svih nivoa, koji u svakodnevnom radu direktno komuniciraju sa strankama/klijentima i poslovnim saradnicima, rukovodiocima svih profila, voditeljima timova, šalterskim radnicima, poslovnim sekretarima/icama, kao i za sve one koji žele unaprijediti poslovnu saradnju sa strankama. 

Seminar je nastao iz potrebe da se doprinese uspostavljanju skladnih poslovnih odnosa, lakšem i efikasnijem obavljanju poslova sa strankama i ostvarivanju boljih rezultata.  Naravno stranke su ponekad teške i zato što su u pravu, jer se mi nismo bili postavili kako treba. Kako iskoristiti i takvu situaciju da bi se napravio budući dobar odnos. Često dobra reakcija u takvoj situaciji, može da nam obezbijedi dugoročnu saradnju.  

Uspjeh organizacije u velikoj mjeri počiva na stepenu izgrađenosti odnosa sa strankama. Ljudi vole raditi sa organizacijama koje osjete da se cijeni njihovo vrijeme i njihovi projekti.  

Seminar se temelji na analizi niza slučajeva iz prakse unutar kojih  se djelatnici suočavaju sa svakodnevnim komunikacijskim, međuljudskim i organizacijskim problemima u radu sa strankama i saradnicima – te daje jasne preporuke kako postupiti u pojedinim situacijama  

Ciljevi seminara: 

Razvoj svijesti kod zaposlenika o važnosti i značaju brige o strankama kao mjerilo efikasnosti poslovanja; 

Prilagođavanje strategije, strukture i procedura poslovanja prema strankama;
Povećanje zadovoljstva stranaka;
Usavršavanje vještina  komunikacije sa strankama.  
Program seminara:

Reklama

Savremeni pristup organizaciji poslovanja i rada sa strankama;
Psihologija moderne stranke;
Tehnike povećavanja zadovoljstva i brige o strankama;
Efikasna komunikacija;
Metode i tehnike unapređenja rada sa teškim strankama i upravljanje situacijom  u teškim uslovima;
Uslužna kultura – odnos prema strankama;
Poslovni bonton –tips & tricks  poslovnog komuniciranja sa domaćim i stranim strankama;
Unapređenje savremenih poslovnih vještina. 
Dnevni raspored rada

 02.11.2016. Srijeda:  od 10:00 – 16:00  

03.11.2016. Četvrtak:   od 09:00 – 16:00

04.11.2016. Petak:   od 09:00 – 12:00  

Način rada na seminaru:

Seminar je visoko interaktivan i pretpostavlja uključivanje u rad svakog sudionika seminara u bilo kojem trenutku, rješavanje testova i izradu praktičnih vježbi.  Od metoda primjenjuje se rad u grupama, individualni rad, analiza slučajeva i predavanje.

Reklama

Predavač: Alen Buljubašić, dipl. pedagog-psiholog

Prijave i smještaj sudionika

Organizator je za potrebe sudionika omogućio ugodan smještaj u Hotelu Blanca – na Vlašiću, po pristupačnim cijenama u jednokrevetnim sobama 97,00 KM po osobi (dvokrevetne 87,00KM po osobi) plus boravišna pristojba u iznosu od 2,00 KM po osobi/danu i osiguranje 1,00 KM po osobi/ danu,mogućnost korištenje bazena i saune. Rezervacije smještaja osigurava organizator na temelju Vaše prijave. Troškovi smještaja plaćaju se izravno na recepciji hotela ili putem predračuna.

Kotizacija za učešće na Seminaru 350,00 KM  u cijenu nije uključen PDV. Kotizacija uključuje troškove sudjelovanja u radu seminara, osvježenje u pauzama,  nastavnu dokumentaciju i Uvjerenja o usavršavanju. Iznos kotizacije uplaćuje se na osnovu predračuna  prema dostavljenoj prijavnici za seminar.

Gdje možete dobiti više informacija? 

INTERQUALITY d.o.o. Sarajevo Centar za razvoj poslovnih sistema i edukaciju    

Reklama

I. Ljubovića br. 15.  71000 Sarajevo

Tel:   + 387 33 762 545 

Fax:  + 387 33 762 546

Mob: + 387 61 307 131 

e-mail: [email protected]

 [email protected]

Reklama

 www.interquality.ba

 Voditelj seminara: Alen Buljubašić 

Izvor: Akta.ba

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

Prijave za obuku: Naučite pisati projekte

Objavljeno

 

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom organizuje 18. marta jednodnevnu obuku o temi pisanje projektnog prijedloga. Obuka će biti održana u prostorijama Gradske razvojne agencije (Josifa Pančića 8), a o tačnom terminu udruženja će biti naknadno obaviještena. (više…)

Nastavite čitati

BIZLIFE

Radionica: Osnove uspješne prodaje

Objavljeno

 

Od

U maloj grupi do maksimalno 24 učesnika saznajte glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata. Do sada je na ovoj radionici učestvovalo preko 300 prodavača, menadžera prodaje, key account managera i direktora firmi. (više…)

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

GDPR Uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH

Objavljeno

 

Seminar će se održati 25. juna od 9 do 16 časova u Hotelu Hills Sarajevo Congress & Termal spa Resort. (više…)

Nastavite čitati

U trendu