Connect with us

SEMINARI I OBUKE

“GS1 sistem – povećajte produktivnost i tačnost u skladištu i transportu”

BANJA LUKA – Privredna komora Republike Srpske, u saradnji sa Udruženjem GS1 u Bosni i Hercegovini, organizuje seminar pod nazivom:  “GS1 sistem – povećajte produktivnost i tačnost u skladištu i transportu”.

Objavljeno

 


Seminar će biti organizovan 10.11.2016. godine, u prostorijama Privredne komore Republike Srpske, sa početkom u 11:00 časova.

Učesnici na ovom seminaru će biti upoznati sa značajem GS1 standarda, kojim se unapređuje skladišno poslovanje i povećava efikasnost kod prijema i isporuke robe. U okviru seminara će biti  prezentovana  GS1 logistička nalijepnica, koja omogućava korisnicima da jednostavno identifikuju logističke jedinice tako da se one mogu pratiti i slijediti cijelim lancem snadbijevanja. Kroz praktične primjere iz prakse, biće predstavljena najnovija aplikacija GS1 „Print“, kao i potencijali upotrebe GS1 standarda.

Učešće na seminaru je besplatno, molimo Vas da prijavite svoje prisustvo najkasnije do utorka, 08.11.2016. godine, na broj telefona 051/215-043 ili mejl [email protected].

Poziv i program

Izvor: Privredna komora RS

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

Prijave za obuku: Naučite pisati projekte

Objavljeno

 

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom organizuje 18. marta jednodnevnu obuku o temi pisanje projektnog prijedloga. Obuka će biti održana u prostorijama Gradske razvojne agencije (Josifa Pančića 8), a o tačnom terminu udruženja će biti naknadno obaviještena. (više…)

Nastavite čitati

BIZLIFE

Radionica: Osnove uspješne prodaje

Objavljeno

 

Od

U maloj grupi do maksimalno 24 učesnika saznajte glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata. Do sada je na ovoj radionici učestvovalo preko 300 prodavača, menadžera prodaje, key account managera i direktora firmi. (više…)

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

GDPR Uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH

Objavljeno

 

Seminar će se održati 25. juna od 9 do 16 časova u Hotelu Hills Sarajevo Congress & Termal spa Resort. (više…)

Nastavite čitati

U trendu