Connect with us

NEKRETNINE

Ulica sa najskupljim nekretninama nalazi se u Njujorku

Objavljeno

 


​Ulica u kojoj je u posljednjih pet godina kupljeno najviše nekretnina skupljih od 25 miliona dolara nalazi se u Njujorku.

Riječ je o 57. ulici na Menhetnu (57th Street), prema studiji koju je izradila brokerska kuća Najt Frenk (Knight Frank).

Prosječna cijena tih nekretnina bila je 38,5 miliona dolara, prenio je portal Biznisinfo.ba.

Na drugom mjestu je Maunt Nikolson Roud u Hongkongu gdje je prodato 35 takvih nekretnina, ali po prosječnoj cijeni od čak 81,8 miliona dolara.

Među prvih pet su još dve njujorške ulice – Central Park Saut i Park Avenju.

Među najskupljima je i londonska Grosvenor Skver.

Reklama

 

Nezavisne

NEKRETNINE

Počela izgradnja novog stambenog objekta „Bregovi“ u Trebinju

Objavljeno

 

Od

Riječ je stambenom objektu na idealnoj lokaciji, savremenog izgleda, urbanih gabarita, te visokokvalitetne gradnje. Kako saznajemo od investitora, Megagraden d.o.o. Trebinje, ovaj stambeni objekat pruža udobnost i praktičnost stanovanja. 

U ovom dijelu Trebinja sve vam je na 2 do 3 minuta lagane šetnje. Centar – Platani, stari grad, gradska administracija, škola, vrtić, sportska dvorana, Saborna crkva, kulturni centar, marketi sve je na dohvat ruke.

U stambenom objektu ‘’Bregovi’’ se nalazi 20 stanova raspoređenih na 4 etaže. U suterenu objekta se nalaze i garažna mjesta. Stanovi su  projektovani da je svaki kvadratni metar funkcionalno iskorišten. Tako imamo savršene jednosobne stanove od 42 m2, dvosobne 65 – 80 m2 i trosobne 76-81 m2.

Vertikalna komunikacija u objektu je obezbjeđena jednim niskošumnim liftom koji je prilagođen za korištenje osobama sa invaliditetom. Projekat je izradila renomirana projektantska kuća „Kontura“ d.o.o. Trebinje.

Objekat će biti izgrađen korištenjem svih savremenih materijala gradnje visokog kvaliteta: Termo fasada od kamene vune i stiropora debljine 8 cm. Vanjski zidovi giter blok 25 cm, unutrašnji zidovi između stanova se zidaju termo blokom kako bi se zadovoljili protivpožarni uslovi i akustika-debljina zida 25cm. Pregradni zidovi u stanovima se zidaju prezidnim cigla blokom.

Grijanje i hlađenje je multi split klima uređajima, a svaka prostorija će biti obezbjeđena sa po jednom jedinicom. Stolarija-šestokomorni PVC profil sa troslojnim staklom, ispunom i sa aluminijumskom roletnom i škurama.

Podovi u stanovima su od vrhunskog troslojnog, prefabrikovanog hrastovog parketa sa MDF parket lajsnom, a u kuhinji i kupatilima su visokokvalitetne keramičke pločice, te na terasama protiv klizna keramika.

U kupatilima se radi spušteni plafon, ugrađuje se sanitarija najpoznatijih svjetskih brendova, te ugradbeni elementi. Ulazna vrata u stanove su protivprovalna vrata visokog kvaliteta.  Unutrašnja vrata – štokovi od punog drveta, krilo vrata od medijapana lakirana bijelom bojom u tri sloja. Zasebna ventilacija svakog stana. Ograda na balkonima – kovana ručne izrade, kažu Investitori.

Reklama

Rok završetka izgradnje je maj 2025. godine a sve informacije se mogu dobiti na telefon 00387 65 224 657.

Pogledajte kompletnu ponudu stanova na www.stanovitrebinje.com

Nastavite čitati

PRIVREDA

Potražnja za stanovima jača od pandemije

Objavljeno

 

Od

Stanovi

Potražnja za stanovima u gradovima Republike Srpske ne jenjava ni u periodu pandemije virusa korona. (više…)

Nastavite čitati

TRŽIŠTA

Dvosoban stan košta koliko i kuća

Objavljeno

 

Od

Stanovi

Cijene stanova u novogradnji u pojedinim gradovima širom RS dostižu sve veće cifre, dok s druge strane cijene kuća stagniraju ili čak opadaju te se prodaju i godinama, pa ja sve češća prilika da se za određenu cijenu stana može kupiti kuća u gradskim naseljima. (više…)

Nastavite čitati

U trendu