Connect with us

SEMINARI I OBUKE

Poziv za učešće na obuci ‘Kreiranje izvozne strategije’

SARAJEVO – EBRD, Savjetovanje za mala preduzeća (EBRD ASB) i Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine pozivaju konsultante, osobe koje rade u izvozu ili prodaji, i druge da učestvuju u obuci na temu „Dijagnosticiranje izvoznog biznisa /Export Business Diagnostic Training“

Objavljeno

 


koji će se održati od 01-03.11.2016. godine u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH u Sarajevu.

Trening finansira Evropska unija kroz program ‘Podrška konkurentnosti malih i srednjih preduzeća u Bosni i Herzegovini’.

Naučićete da definišete izvoznu strategiju. Ovo je obuka koja je fokusirana na sposobnosti učesnika da identificiraju područja za profitabilan rast izvoza njihovih organizacija. Po završetku obuke učesnici će biti u stanju da:

• Analiziraju spremnost kompanije za izvoz.
• Primjene alate analize proizvodnje i proizvoda – i predlože načine unapređenja za izvoz.
• Koriste odgovarajuće metode da pozicioniraju kompaniju na izvoznim tržištima.

Obuka će biti realizirana na engleskom jeziku. Cijena obuke je 280 KM i uključuje materijale, ručak i osvježenje. Predavač na obuci je Robert Fonteijn, profesor na „Innovation, Emerging Markets and Digital Transformation“ pri ISEG Business & Finance School u Parizu, i direktor za Elevation Learning (London), partner u firmi Spider Management Technologies (Kiev) i izvršni direktor Expro.

Zainteresovani za učešće potrebno je da aplikaciju popune na linku https://goo.gl/forms/HhtPslpL0bwhb4Zz1 najkasnije do 15.10. 2016. godine. Broj učesnika je ograničen.

O pitanjima vezanim za obuku i za sve dodatne informacije obratite se EBRD ASB uredu u Sarajevu, gđa. Edina Uzunović, na telefon: + 387 33 257 919 ili mailom na [email protected] .

Reklama

Izvor: Akta.ba

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

Prijave za obuku: Naučite pisati projekte

Objavljeno

 

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom organizuje 18. marta jednodnevnu obuku o temi pisanje projektnog prijedloga. Obuka će biti održana u prostorijama Gradske razvojne agencije (Josifa Pančića 8), a o tačnom terminu udruženja će biti naknadno obaviještena. (više…)

Nastavite čitati

BIZLIFE

Radionica: Osnove uspješne prodaje

Objavljeno

 

Od

U maloj grupi do maksimalno 24 učesnika saznajte glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata. Do sada je na ovoj radionici učestvovalo preko 300 prodavača, menadžera prodaje, key account managera i direktora firmi. (više…)

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

GDPR Uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH

Objavljeno

 

Seminar će se održati 25. juna od 9 do 16 časova u Hotelu Hills Sarajevo Congress & Termal spa Resort. (više…)

Nastavite čitati

U trendu