„Bimal“ među najpoželjnijim poslodavcima

0

 

Kako je saopšteno, od 2002. godine brčanska fabrika „Bimal“ prerađuje uljarice i na tržište plasira kvalitetne proizvode u vidu jestivih ulja za domaće potrošače, kao i izvozna tržišta na kojima ostvaruje sve veće prisustvo, ostvarujući tako i konstantan rast i razvoj poslovanja, zbog čega je izabrana za najpoželjnijeg poslodavca u 2016. godini.

Na svečanom proglašenju najpoželjnijih poslodavaca, nagradu u ime kompanije „Bimal“ primio je Ševal Suljkanović, pomoćnik Uprave za ekonomska pitanja. „Ovu veliku i prestižnu titulu kompanija ‘Bimal’ je osvojila zahvaljujući uspješnom poslovanju i pozitivnom imidžu, ali i svim zaposlenicima koji svakodnevnim radom uspješno prenose misiju kompanije i doprinose ostvarivanju postavljenih ciljeva kako kompanije, tako i individualnih ciljeva zbog kojih imamo stručne i obrazovane kadrove koji stalno teže usavršavanju, a kompanija im to i omogućava“, izjavio je Suljkanović.

Inače, „Bimal“ broji 226 stalno zaposlenih radnika, a samo u toku prošle godine u kompaniji je zaposleno 15 novih stručnih osoba.

 

Izvor: Nezavisne novine