Viber donosi novu verziju aplikacije za Windows 10

0

Ova značajna tržišna novina predstavlja rezultat bliske saradnje između Microsofta i Vibera u proteklom periodu, nastala na osnovu prijedloga da Viber bude jedna od prvih aplikacija na svijetu kojoj je ponuđeno da razvije svoju novu verziju za posljednje izdanje Windowsa.

Izazov na koji je Viber odgovorio u toku ovog procesa – postavši prva aplikacija za razmjenu poruka koja je razvila svoju do sada najpristupačniju verziju za mobilne telefone, tablete i PC računare – podstaknut je činjenicom da su korisnici Windowsa ujedno i među najviše privrženim i najzadovoljnijim korisnicima Vibera na svijetu. Nova verzija Viber aplikacije za Windows 10 rezultat je svojevrsnog podviga koji je nastao kroz blisku saradnju timova programera u Redmondu i Tel Avivu, poduzevši sijaset zahtjevnih razvojnih zadataka bukvalno od početka – da bi cilj njihovog zajedničnog rada napokon bio ostvaren.

Neke od najuzbudljvijih novih funkcija koje su od sada dostupne na Viberu za Windows 10 – prethodno van opcija na verzijama za Windows 8 i Windows Phone 8 – sadrže Javne četove, zaštitnu enkripciju sa-kraja-na-kraj i integraciju People aplikacije.

Konačni proizvod sadrži sve najvažnije odlike Vibera, najvišeg nivoa funkcionalnosti, podesan za momentalno korišćenje na bilo kom uređaju koji radi na bazi Windows 10 operativnog sistema.

Od danas, Viber ponosno predstavlja novu verziju svoje aplikacije za Windows 10 platformu, u kojoj će uživati milioni korisnika širom svijeta!

– Saznajte više o novoj verziji Vibera za Windows 10 na ovoj adresi.
– Želite da preuzmete aplikaciju što prije? Učinite to preko Windows App Store-a. 
– Da biste se detaljno upoznali sa novom verzijom Viber aplikacije za Windows 10 i pročitali šta o cijelom toku projekta misli menadžment i tim programera kompanije Viber, pođite na Viberov blog post na sljedećem linku.
– Za folder koji sadrži prikaze ekrana i dodatne vizualije o Viberu za Windows 10, pođite na ovu adresu.

Izvor: Viber