Connect with us

SEMINARI I OBUKE

Vještine neophodne za efikasno obavljanje radnih zadataka

BRELE – Business-Educa d.o.o.Centar za edukaciju i poslovno savjetovanje organizuje seminar na temu Vještine neophodne za efikasno obavljanje radnih zadataka, koji će se održati u period od 21.-23.07.2016 u Brelima.

Objavljeno

 


 

Rok za prijavu je 08.07.2016., Broj polaznika je ograničen.

Da bi efikasno upravljali radnim zadacima u ovom turbulentnom vremenu potrebno je da posjedujemo određene vještine i znanja kako da na najlakši način prebrodimo sve iznenadne situacije. Ponekad i planovi koje radimo i kojih se pridržavamo služe nam samo da otpočnemo naš radni dan. Adekvatno upravljanje vremenom nam pomaže da se riješimo kradljivaca vremena i identifikujemo ih. U većini slučajeva zbog iznenadnih situacija često se nalazimo pod stresom, što je još jedna negativnost pri upravljanju radnim zadacima. Ponekad rad sa strankama/klijentima nam onemogućava da efikasno radimo naročito kada se radi o teškim strankama gdje ni najuspješnija komunikacija ne pomaže. Rad u timu ili u nekoj komisiji može biti nemoguć ukoliko nisu pravilno određene uloge u timu,nisu adekvatno postavljeni ciljevi i zadaci i na kraju bez dvosmjerne i višesmjerne komunikacije osuđeni smo na propast.

SEMINAR NAMJENJEN

Menadžerima,rukovodiocima,šalterskim zaposlenicima i zaposlenicima koji rade sa strankama,tehničkim sekretarima,državnim službenicima i namještenicima, prodajnim timovima, javnim organizacijama, javnim preduzećima i ustanovama, privatnim preduzećima, opšinama, bankama, službama za zapošljavanje i svima kojima ova tema može pomoći u organizovanju svakodnevnih radnih zadataka i ličnom razvoju. 

Kratki sadržaj seminara:

Reklama

· Poslovno okruženje i komunikacija

· Upravljanje vremenom(identifikovanje kradljivaca vremena i postavljanje prioriteta)

· Asertivno ponašanje

· Komunikacija sa teškim strankama/klijentima

· Stres i konfliktne situacije(kako se izboriti sa stresom u konfliktnim situacijama)

· Savjeti u svrhu izbjegavanja propusta zbog kojih možete imati nezadovoljnu stranku

Reklama

· Tim i uloge u timu(produktivan tim sa jasnim ciljevim i zadacima-zagarantovan uspjeh)

Glavni ciljevi seminara i koristi za učesnike:

· Razviti specifične komunikacijske vještine i produbiti postojeće,identifikovati kradljivce vremena,naučiti šta je asertivno ponašanje i usvojiti vještine asertivnog ponašanja, naučiti upravljati stresom u konfliktnim situacijama te primjeniti naučeno.

Metode rada:

Individualni i timski rad kroz razmjenu iskustava i stjecanja novih znanja I vještina,radionice,simulacije i kroz igranje uloga nastojimo uključiti sve polaznike u interaktivnost rada, te praktičnim primjerima doći do zajedničkih rješenja.

Kontakt osoba: Nadira Duraković

Reklama

mob.: +38761311881

e-mail: [email protected]

www.businesseduca.com

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

Prijave za obuku: Naučite pisati projekte

Objavljeno

 

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom organizuje 18. marta jednodnevnu obuku o temi pisanje projektnog prijedloga. Obuka će biti održana u prostorijama Gradske razvojne agencije (Josifa Pančića 8), a o tačnom terminu udruženja će biti naknadno obaviještena. (više…)

Nastavite čitati

BIZLIFE

Radionica: Osnove uspješne prodaje

Objavljeno

 

Od

U maloj grupi do maksimalno 24 učesnika saznajte glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata. Do sada je na ovoj radionici učestvovalo preko 300 prodavača, menadžera prodaje, key account managera i direktora firmi. (više…)

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

GDPR Uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH

Objavljeno

 

Seminar će se održati 25. juna od 9 do 16 časova u Hotelu Hills Sarajevo Congress & Termal spa Resort. (više…)

Nastavite čitati

U trendu