Connect with us

SEMINARI I OBUKE

U PKKS seminar za akreditovanje i certifikaciju tijela u BiH

SARAJEVO – Privredna komora Kantona Sarajevo u saradnji sa Institutom za akreditovanje BiH (BATA), organizuje besplatni seminar na temu: Akreditacija tijela za ocjenu usaglašenosti ispitne i kalibracione laboratorije, inspekcijska i certifikovana tijela u Bosni i Hercegovini 13.juli sa početkom u 09.30 sati u prostorijama Komore.

Objavljeno

 


 

Cilj seminara je upoznavanje tijela za ocjenu usklađenosti sa sistemom akreditacije u Bosni I Hercegovini, kao i sa procedurama akreditacije u skladu sa zahtjevima serije standarda BAS EN ISO 17 000.

Imajući u vidu značaj akreditacije, tj. formalnog priznanja da je neko tijelo za ocjenjivanje usaglašenosti (laboratorija, tijelo za certifikaciju, inspekcijsko tijelo) kompetentno da provodi aktivnosti ocjenjivanja usaglašenosti u skladu sa međunarodno priznatim pravilima, pozivamo Vas na ovaj seminar.

Predavači: Vasilije Hamović i Alija Hajdar, Institut za akreditaciju BiH (BATA).

Detaljnije informacije o seminaru možete dobiti na tel. 250-117, 250-116, ili putem e-mail-a: [email protected] ili [email protected].

Prijavu za učešće na seminaru možete poslati na gore navedene mail adrese ili na fax. broj: 033/226-717, najkasnije do 10. jula t.g.

Reklama

Izvor: Akta.ba

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

Prijave za obuku: Naučite pisati projekte

Objavljeno

 

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom organizuje 18. marta jednodnevnu obuku o temi pisanje projektnog prijedloga. Obuka će biti održana u prostorijama Gradske razvojne agencije (Josifa Pančića 8), a o tačnom terminu udruženja će biti naknadno obaviještena. (više…)

Nastavite čitati

BIZLIFE

Radionica: Osnove uspješne prodaje

Objavljeno

 

Od

U maloj grupi do maksimalno 24 učesnika saznajte glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata. Do sada je na ovoj radionici učestvovalo preko 300 prodavača, menadžera prodaje, key account managera i direktora firmi. (više…)

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

GDPR Uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH

Objavljeno

 

Seminar će se održati 25. juna od 9 do 16 časova u Hotelu Hills Sarajevo Congress & Termal spa Resort. (više…)

Nastavite čitati

U trendu