Connect with us

SEMINARI I OBUKE

Master class trening za vlasnike, direktore i top menadžere firmi

MOTOVUN – Adižes South East Europe (ASEE) najavljuje master class vikend-trening za vlasnike, direktore i top menadžere firmi iz regiona, posvećen profesionalizaciji upravljanja i uvođenju sistema individualne odgovornosti, koji će biti održan 30.9.- 2.10. u Motovunu.

Objavljeno

 


Identifikujući  potrebu za specijalizovanim treningom koji je namijenjen pomoći organizacijama u prevladavanju razvojnih izazova, ASEE je dizajnirao vikend-trening posvećen definisanju konkretnih koraka na putu kompanija prema top formi.

„Naše 20-godišnje iskustvo u radu na obrazovanju menadžera i organizacionoj terapiji u kompanijama i organizacijama u regionu je potvrdilo efikasnost brojnih stateških i taktičkih alata koji su dio metodologije Adižes Instituta iz Santa Barbare, SAD.

ASEE  aktivnosti i obavlja po licenciranoj Adižes metodi i do danas smo radili u više od tri stotine organizacija, od tek osnovanih do najvećih firmi u regionu“, izjavio je direktor ASEE za Istočnu Evropu dr Zvezdan Horvat koji će biti jedan od predavača.

„Tema organizacijske strukture je danas top tema u preduzećima u Jugoistočnoj Evropi, a promjene u organizacijskoj klimi firmi nužni korak za očuvanje vitalnosti firmi“, dodao je Horvat.

Tematski okvir treninga je podijeljen na analizu klasičnih problema u razvoju organizacija i radionicu baziranu na studijama slučajeva. Uspostava sistema koji oslobađa osnivača od operativnog rukovođenja kompanijom, uvođenjeprofesionalnog menadžmenta bez gubitka vizije, samostalnost kompanije i postavljanje nivoa odgovornosti, neki su od ciljnih output-a Adižesove metode profesionalizacije upravljanja.

U pripremi za master class trening u Motovunu, učesnici će dobiti web pristup predavanjima ASEE za bolju pripremu, a konsultanti ASEE će za svaku kompaniju čiji predstavnici budu učestvovali napraviti analizu stadija u životnom ciklusu preduzeća, kao polazište za rad, interaktivne radionice i konkretne zaključke.

Master class treninzi su identifikovani kao idealno polazište za organizacionu terapiju kompanija u fazi uspješnog rasta i kao edukativni metod izbora za vlasnike, direktore i top menadžment .

Reklama

PREDAVAČI:

Dr Zvezdan Horvat, osnivač ASEE, doktor mašinskih nauka sa preko 20 godina iskustva u konsaltingu, na poljima u razvoju organizacija od MSPdo velikih sistema sa preko 30.000 zaposlenih, kao i obrazovanju menadžera.

Boris Vukić, osnivač ASEE, sa više od 20 godina konsultantskog, predavačkog i mentorskog rada. Uža specijalnost i interes je rad sa porodičnim kompanijama posebno na prelazu sa preduzetničkog na profesionalnimenadžment.

Hrvoje Bogdan, Partner ASEE Hrvatska, predavač i konsultant u oblasti organizacionog razvoja i sistema odgovornosti. Posebna ekspertiza rad sa rukovodiocima na razvoju  vještina i neophodnih u upravljanju organizacijama.

CIJENA: rana prijava do 1.9.2016. – 500 EUR, nakon toga 600 EUR. Dva učesnika iz iste firme imaju popust 10%. U cijenu nije uključen PDV.

•    Cijena obuhvata: učešće na treningu i kompletan program, networking, materijale za seminar sa knjigama dr Isaka Adižesa – Životni ciklusi preduzeća i Težnja ka top formi.

Reklama

Više informacija na broj telefona:

Mob: +387 62 331 910; T/F+ 387 33 624 030  ili email: [email protected]

 ww.asee.biz

ASEE / Adizes SEE je osnovan 1994. u Novom Sadu i uspješno pruža usluge konsaltinga i obrazovanja menadžera prevashodno u zemljama bivše Jugoslavije. Od početka radi kao dio mreže Adizes Institute iz Santa Barbare, SAD, tako da se dio aktivnosti obavlja po licenciranoj Adizes metodi za organizacionu terapiju pri reorganizacijama kompanija.

Od osnivanja 1994. godine ASEE je radio samostalno u više od tri stotine organizacija u Srbiji, Hrvatskoj, BIH, Crnoj Gori, Makedoniji, Sloveniji, Rusiji, Ukrajini, Mađarskoj, Slovačkoj,  Turskoj, Brazilu, Meksiku, Maleziji, Belorusiji, Kazahstanu, Kini, Letoniji i na Kipru.

Izvor: Akta.ba

Reklama
Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

Prijave za obuku: Naučite pisati projekte

Objavljeno

 

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom organizuje 18. marta jednodnevnu obuku o temi pisanje projektnog prijedloga. Obuka će biti održana u prostorijama Gradske razvojne agencije (Josifa Pančića 8), a o tačnom terminu udruženja će biti naknadno obaviještena. (više…)

Nastavite čitati

BIZLIFE

Radionica: Osnove uspješne prodaje

Objavljeno

 

Od

U maloj grupi do maksimalno 24 učesnika saznajte glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata. Do sada je na ovoj radionici učestvovalo preko 300 prodavača, menadžera prodaje, key account managera i direktora firmi. (više…)

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

GDPR Uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH

Objavljeno

 

Seminar će se održati 25. juna od 9 do 16 časova u Hotelu Hills Sarajevo Congress & Termal spa Resort. (više…)

Nastavite čitati

U trendu