Connect with us

SEMINARI I OBUKE

PR Akademija ponovo u Banjaluci

BANJA LUKA –  Agencija Prime Communications iz Banjaluke najavljuje upis treće generacije polaznika specijalističkog kursa za odnose s javnošću PR Akademija. Program dvosemestralnog specijalističkog kursa PR Akademija će se sastojati od 18 trosatnih modula.

Objavljeno

 


Predavači na PR Akademiji u Banjaluci će biti neki od najuglednijih profesora i PR stručnjaka iz regiona, kao što su dr Tamara Vlastelica, dr Danijela Lalić, dr Damir Jugo, mr Peđa Ašanin, Miloš Čirič, mr Ksenija Renko, Drenislav Žekić, mr Miloš Đajić, dr. sc Božo Skoko, dr Ivana Zečević, Ašok Murti, Dragan Varagić, Ivan Ćosić i drugi. Program PR Akademije prilagođen je onima koji se već bave ovim poslom, ali i svima onima koji to žele raditi u budućnosti, bez obzira na akademsko zvanje, radni status ili funkciju koju obavljaju u kompaniji u kojoj rade. PR Akademija je namijenjena osobama koje rade na poslovima portparola, službenika i referenata za odnose s javnošću, zaposlene u PR i marketing službama, šefovima kabineta, studentima i svršenim diplomcima, kao i svima onima koji žele da rade na ličnom usavršavanju i razvoju sopstvenih potencijala za rad u PR i marketing profesiji.

Teme koje će polaznici slušati tokom PR Akademije su strateško komuniciranje, korporativno komuniciranje, online komunikacija, krizno komuniciranje, lični PR, kultura oblačenja, brending, event management, istraživanja u PR-u, interna komunikacija, lobiranje, politički marketing, PR kampanje, internet trendovi, retorika, odnosi s medijima, medijski trening i studije slučaja.

Tokom prethodnih 15 godina Prime Communications je kroz različite edukativne projekte poput konferencija PROACTIVE, Sarajevo PR Open, studentskog takmičenja PR Challenge i PR Akademije, ali i saradnjom sa regionalnim strukovnim PR udruženjima i promocijom njihovih aktivnosti, kontinuirano ukazivala na potrebu stalnog usavršavanja i značaj PR profesije u Bosni i Hercegovini i regionu.

Više informacija o PR Akademiji potražite na  www.pr-akademija.com ili putem mail adrese: [email protected]

Izvor: Akta.ba

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

Prijave za obuku: Naučite pisati projekte

Objavljeno

 

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom organizuje 18. marta jednodnevnu obuku o temi pisanje projektnog prijedloga. Obuka će biti održana u prostorijama Gradske razvojne agencije (Josifa Pančića 8), a o tačnom terminu udruženja će biti naknadno obaviještena. (više…)

Nastavite čitati

BIZLIFE

Radionica: Osnove uspješne prodaje

Objavljeno

 

Od

U maloj grupi do maksimalno 24 učesnika saznajte glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata. Do sada je na ovoj radionici učestvovalo preko 300 prodavača, menadžera prodaje, key account managera i direktora firmi. (više…)

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

GDPR Uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH

Objavljeno

 

Seminar će se održati 25. juna od 9 do 16 časova u Hotelu Hills Sarajevo Congress & Termal spa Resort. (više…)

Nastavite čitati

U trendu