Connect with us

SEMINARI I OBUKE

Adobe Photoshop radionica sa Mohamedom El–Zayatom

MOSTAR – ADOBE PHOTOSHOP RADIONICA; Mostar: 8. – 9.11., 15. – 16.11. i 22.11.2016.; Hotel Mostar, Ul. Kneza Domagoja b.b. 88 000 Mostar; Prijaviti se možete klikom na link PRIJAVA

Objavljeno

 


CILJ RADIONICE

Koliko ste puta željeli objaviti fotografiju na društvenim mrežama ili web stranici, ali fotografija ne odgovara – nešto joj fali? Poznajete li osnove obrade fotografije i osnovne alate za dizajn? Znate li koji se alati koriste za digitalno slikanje? Poznajete li proces pripreme fotografije za štampu? Znate li kako pripremiti fotografije za web?

Adobe Photoshop je najpoznatiji program za obradu fotografija. Korisnici u cijelom svijetu imaju poteškoće u korištenju brojnih alata i mogućnosti koje ovaj program nudi. Bilo da objavljujemo post na društvenim mrežama, postavljamo fotografije na web stranicu ili želimo kroz fotografiju ispričati priču o našim proizvodima ili uslugama, potreban nam je Photoshop.

U skladu s potrebama poslovnih ljudi, organiziramo petodnevnu radionicu o Photoshop-u, gdje će se korisnici kroz 25 sati praktičnog rada upoznati s osnovnim alatima, te dobiti savjete o efikasnom korištenju ovog programa. Program se odvija u kratkim teoretskim tumačenjima osnova nakon kojih slijedi rad na konkretnim primjerima i zadacima.

CILJNA SKUPINA

Grafički dizajneri;

Reklama

Web dizajneri;
Fotografi;
Umjetnici.
PROGRAM RADIONICE

Alati za selekciju;
Tehnike selekcije;
Alati za modifikaciju pixela;
Tehnike korekcije fotografija;
Osnovne pripreme za desktop publishing;
Osnovne pripreme za web dizajn;
Vektorski grafički alati u Photoshopu.
MATERIJALI POTREBNI ZA RAD

Prijenosni računar;
Instaliran Adobe Photoshop program.

VODITELJ RADIONICE
Mohamed El–Zayat

KOTIZACIJA
290,00 KM + PDV
Uključuje radionicu, materijale, doručak i odmor za osvježenje za svih 5 dana treninga.

NAČIN PLAĆANJA
Po primitku popunjene prijave, poslat ćemo Vam predračun, a originalni račun dobit ćete poštom, na adresu Vaše organizacije, po uplati. Pravo na učešće na radionici imaju svi, koji su uplatili iznos kotizacije do početka radionice.

Reklama

ODJAVA
U slučaju nemogućnosti dolaska na radionicu, slobodni ste poslati Vašu zamjenu. Ukoliko odustanete do 4.11.2016. uplaćena sredstva bit će Vam vraćena u iznosu umanjenom za 30%. Nakon 7.11.2016. povrat novčanih sredstava nije moguć.

Izvor: Akta.ba

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

Prijave za obuku: Naučite pisati projekte

Objavljeno

 

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom organizuje 18. marta jednodnevnu obuku o temi pisanje projektnog prijedloga. Obuka će biti održana u prostorijama Gradske razvojne agencije (Josifa Pančića 8), a o tačnom terminu udruženja će biti naknadno obaviještena. (više…)

Nastavite čitati

BIZLIFE

Radionica: Osnove uspješne prodaje

Objavljeno

 

Od

U maloj grupi do maksimalno 24 učesnika saznajte glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata. Do sada je na ovoj radionici učestvovalo preko 300 prodavača, menadžera prodaje, key account managera i direktora firmi. (više…)

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

GDPR Uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH

Objavljeno

 

Seminar će se održati 25. juna od 9 do 16 časova u Hotelu Hills Sarajevo Congress & Termal spa Resort. (više…)

Nastavite čitati

U trendu