Connect with us

OSTALO

Otvara se Tropic market u Kneževu

BANJA LUKA – TROPIC, najveći domaći trgovački lanac u Republici Srpskoj, u petak, 28. oktobra u 10 časova, otvara market u Kneževu. Kupce očekuju odlične akcije, bogat asortiman atraktivnih proizvoda te brojne pogodnosti i pokloni.

Objavljeno

 


 

TROPIC je za svoje sugrađane u Kneževu povodom otvaranja svoje 50. trgovine pripremio raznovrstan program i odlične pogodnosti pri kupovini. Svaki 100-ti kupac biće nagrađen gratis kupovinom, a za račune preko 30 KM kupci će moći zavrtiti Kolo sreće i osvojiti vrijedne poklone. Korisnike kartice lojalnosti, Klub osmijeha očekuje popust od 10% na cjelokupnu kupovinu, dok će svi kupci sa računom preko 15 KM na poklon dobiti praktični TROPIC ceker za višekratnu upotrebu.

Zabavni program počinje od 12 časova programom za djecu uz klovna Fazonka, oslikavanje lica sa teta Kekom i nastupom mađioničara Zoroa. Tropic će za svoje sugrađane pripremiti roštiljadu sa proizvodima po vlastitoj recepturi kao i druge zanimljive promocije i degustacije. Otvaranje nove trgovine, zaposleni u Tropicu, proslaviće sa svojim sugrađanima uz svečanu tortu u 15 časova.

Tropic market Kneževo se nalazi u ulici Gavrila Principa bb. Radno vrijeme marketa je od 7:00 do 21:00, od ponedjeljka do subote i nedjeljom od 8:00 – 16:00 časova.

 

Tropic

Reklama
Nastavite čitati

OSTALO

Jednostavni savjeti kako uštedjeti gorivo u vožnji

Objavljeno

 

Autoput

Njemačka organizacija Tüv Süd, koja se bavi certificiranjem i inspekcijama, dala je nekoliko zanimljivih savjeta o štedljivoj vožnji. Neke znate, a neke možda i ne.  Kako biste uštedjeli gorivo prebacite u višu brzinu pri 2000 o/min. Također, mnogi vozači imaju potrebu ostati u nižoj brzini, ali već pri 50 km/h možete biti u četvrtoj brzini, a ovisno prijenosnim omjerima u mjenjaču te vrsti motora (turbodizelski, turbobenzinski…) možda čak i u petoj. Potrošnja goriva pada za čak pedeset posto ako ste u četvrtoj brzini, a ne u drugoj pri navedenoj brzini. Novi automatski mjenjači optimiziraju stupanj prijenosa, ali s ručnim mjenjačima vi ćete morati izabrati, piše Revijahak.hr. (više…)

Nastavite čitati

OSTALO

KKI Vrbas i MH “Elektroprivreda Republike Srpske” potpisali ugovor o saradnji

Objavljeno

 

Povodom 20 godina postojanja Košarkaškog kluba invalida „Vrbas predsjednik KKI „Vrbas“ Marinko Umičević i generalni direktor MH “Elektroprivreda Republike Srpske” Luka Petrović potpisali su ugovor o saradnji i tom prilikom je Elektroprivreda Republike Srpske donirala klubu iznos od 5 hiljada KM, kao znak podrške za uspješan rad. (više…)

Nastavite čitati

OSTALO

Željka Cvijanović otvorila izložbu posvećena KKI Vrbas

Objavljeno

 

Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpske otvorila je izložbu „preko trnja do zvijezda“ u Muzeju sporta koji se nalazi u sklopu dvorane Borik koja je posvećena Košarkaškom klubu invalida Vrbas koji ove godine obilježava dvije decenije postojanja. (više…)

Nastavite čitati

U trendu