Connect with us

SEMINARI I OBUKE

Procjena kreditnog rizika korporacija

BANJA LUKA –  „Golden office“ d.o.o. Banja Luka u saradnji sa „Solvia FME“ organizuju obuku pod nazivom „Procjena kreditnog rizika korporacija“. Ova edukacija je namijenjena zainteresovanim za rad u bankarskom sektoru na poslovima kreditiranja pravnih lica i procjene kreditnog rizika (pripravnicima, studentima ekonomskog fakulteta, kreditnim službenicima).

Objavljeno

 


 

Sadržaj obuke:

Uz praktične primjere sa lokalnog tržišta, učesnici će brzo spoznati način na koji se lako donose odluke o kreditiranju, kao i koji su to finansijski i nefinansijski pokazatelji koji su potrebni za takve vrste odluka.
Edukacija uključuje dva praktična primjera, gdje polaznici u saradnji sa instruktorom, praktično koriste pokazatelje, te brzo i jednostavno izvršavaju procjenu kreditnog rizika.
Iskustva predavača iz polja finansija, procjene kreditnog rizika i restrukturiranja poslovanja mogu omogućiti rješavanja poslovnih nedoumica sa kojim se polaznici, kroz budući posao, mogu susresti.

Ciljevi obuke:

Polaznici edukacije će spoznati proces rada i dobiti potreban tehnički preduslov neophodan za rad u bankarstvu ili za daljnje napredovanje u karijeri, na specijalističkim poslovima kreditiranja pravnih lica i procjene kreditnog rizika.

VRIJEME OBUKE: 6-8 SATI

Reklama

NAKON TESTIRANJA SLIJEDI DODJELA CERTIFIKATA.

CIJENA OBUKE: 180 KM, studentima odobravamo popust od 15%.

Svi zainteresovani polaznici nas mogu kontaktirati radnim danom od 8-16h na sljedeći broj telefona: 051/ 219-322 ili putem e- mail adrese: [email protected]

UPIS ZA MJESEC NOVEMBAR JE U TOKU!

REZERVIŠITE SVOJE MJESTO NA VRIJEME!

Reklama
Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

Prijave za obuku: Naučite pisati projekte

Objavljeno

 

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom organizuje 18. marta jednodnevnu obuku o temi pisanje projektnog prijedloga. Obuka će biti održana u prostorijama Gradske razvojne agencije (Josifa Pančića 8), a o tačnom terminu udruženja će biti naknadno obaviještena. (više…)

Nastavite čitati

BIZLIFE

Radionica: Osnove uspješne prodaje

Objavljeno

 

Od

U maloj grupi do maksimalno 24 učesnika saznajte glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata. Do sada je na ovoj radionici učestvovalo preko 300 prodavača, menadžera prodaje, key account managera i direktora firmi. (više…)

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

GDPR Uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH

Objavljeno

 

Seminar će se održati 25. juna od 9 do 16 časova u Hotelu Hills Sarajevo Congress & Termal spa Resort. (više…)

Nastavite čitati

U trendu