Connect with us

SEMINARI I OBUKE

Besplatna radionica: Efikasnije upravljanje ljudskim potencijalima do veće profitabilnosti

MOSTAR – SPARK u saradnji sa INTERA Tehnološkim Parkom organizuje radionicu Efikasnijim upravljanjem ljudskim potencijalima do veće profitabilnosti.

Objavljeno

 


spark intera hr event

Ovu radionicu će predvoditi SELECTIO, vodeća hrvatska grupacija specijalizovana za savjetovanje u ljudskim resursima i potragu za kadrovima. U svom višegodišnjem radu stekli su pozamašno iskustvo, a koje će ovom prilikom moći prenijeti i svim učesnicima ove zanimljive radionice.

Događaj je podržan od strane “Švicarskog Preduzetničkog Programa”, a održaće se u petak 3.2.2017. u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka u Mostaru. Događaj je zamišljen kao dvosatna interaktivna edukacija u vremenu od 11 do 13 sati uz otvorenu diskusiju na temu ljudskih potencijala kao temelja poduzetničkog uspjeha.

Namijenjena je lokalnim tvrtkama u području IT sektora, ali i svim ostalim malim i srednjim poduzetnicima koji smatraju da im ova radionica može itekako pomoći u ostvarivanju što boljih poslovnih rezultata.
Dođite i poslušajte što vam na ovu temu imaju reći vodeći stručnjaci iz branše.

Svi zainteresovani su dobrodošli, a svoje mjesto može se besplatno rezervisati putem aplikacije kojoj možete pristupiti OVDJE

Reklama
Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

Prijave za obuku: Naučite pisati projekte

Objavljeno

 

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom organizuje 18. marta jednodnevnu obuku o temi pisanje projektnog prijedloga. Obuka će biti održana u prostorijama Gradske razvojne agencije (Josifa Pančića 8), a o tačnom terminu udruženja će biti naknadno obaviještena. (više…)

Nastavite čitati

BIZLIFE

Radionica: Osnove uspješne prodaje

Objavljeno

 

Od

U maloj grupi do maksimalno 24 učesnika saznajte glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata. Do sada je na ovoj radionici učestvovalo preko 300 prodavača, menadžera prodaje, key account managera i direktora firmi. (više…)

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

GDPR Uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH

Objavljeno

 

Seminar će se održati 25. juna od 9 do 16 časova u Hotelu Hills Sarajevo Congress & Termal spa Resort. (više…)

Nastavite čitati

U trendu