Connect with us

ŽIVOTNA SREDINA

Aleja ljubavi u srcu Banjaluke

BANJA LUKA – Grad na Vrbasu danas je bogatiji za aleju čempresa, postavljenu u samom srcu grada, duž šetališta između Banskog dvora i Opštine grada Banja Luka.

Objavljeno

 


tropic alejaljubavi

 

Iznenađenje je dočekalo Banjalučane u prijepodnevnim časovima, a prolaznici sa znatiželjnim pogledima iskoristili su priliku da prošetaju Alejom ljubavi, „uberu“ ljubavnu poruku za sebe ili dragu osobu i da naprave pokoju fotografiju za pamćenje.

tropic aleja ljubavi2

Februarskom aktivacijom Volim da volim, domaći trgovački lanac Tropic obilježava mjesec ljubavi i to ljubavi prema bližnjima, komšijama i prema životnoj sredini. Aleja ljubavi će svoju trajnu lokaciju pronaći na izletištu Trešnjik, u rekreativnoj zoni Banj brdo.

tropic aleja ljubavi

U okviru društveno-odgovornog poslovanja, Tropic će zajedno sa Banjalučanima sadnice čempresa iz Aleje ljubavi zasaditi na poznatom banjalučkom izletištu u subotu, 18. februara, u društvu članova inicijative građana Rekreativna zona Banja Luka i sugrađana, koji mogu već od danas putem društvenih mreža Facebook i Instagram rezervisati sadnice i posvetiti ih voljenim osobama. Simbolične donacije prikupljene za sadnice biće donirane odredu izviđača „22. april“ iz Banjaluke.

Bili vi romantičari ili ne, uzmite pod ruku voljenu osobu, prijatelje, roditelje, djecu i pružite danas korak do Aleje ljubavi. Obradujte svoje namilije. Iznenadite ih u subotu i ostavite zajednički trag vaše ljubavi, ujedno čineći ljepšom prirodu koja vam je nadohvat ruke.

 

Reklama

PR

Nastavite čitati

ENERGETIKA

Lideri G20 će odrediti cilj ograničavanja zagrijavanja

Objavljeno

 

Lideri Grupe 20 najbogatijih zemalja svijeta poručiće ovog vikenda da se moraju preduzeti hitni koraci kako bi se održao cilj ograničavanja globalnog zagrijavanja na 1,5 stepeni Celzijusa, navodi se u nacrtu saopštenja. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Park prirode „Orjen“: Bogatstvo endemičnih vrsta i šansa za razvoj turizma

Objavljeno

 

Područje Orjena kod Trebinja, koje je Vlada Republike Srpske proglasila Parkom prirode, bogato je stanište endemičnih biljnih i životinjskih vrsta, a, osim izuzetnog ekološkog značaja, predstavlja veliki turistički potencijal ovog grada i cijele Republike Srpske. (više…)

Nastavite čitati

ŽIVOTNA SREDINA

Apel za zabranu gradnje MHE: Leondardo DiCaprio protiv Vlade FBiH

Objavljeno

 

Globalnom apelu koji je upućen Federaciji BiH za zabranu izgradnje mini hidrocentrala pridružio se i poznati glumac Leonardo DiCaprio, koji je već godinama aktivan kao okolišni aktivista. (više…)

Nastavite čitati

U trendu