Connect with us

SEMINARI I OBUKE

Seminar: Povećajte prodaju korišćenjem društvenih mreža

Svijet (marketinga) se promijenio. Nepovratno. Suprotno uvriježenim mišljenjima kako će stari model marketinga izumrijeti (koje smo izmislili mi digitalci), to se nije dogodilo. Ali je digitalnim marketingom stari model marketinga nadograđen na jedan mnogo veći nivo.

Objavljeno

 


 

apriori društvenemreže

 

Jedan od tih nivoa su i društvene mreže. Omogućavajući dvosmjernu komunikaciju približile su brendove potrošačima, ali i napravile haos među marketingašima. “Marketers ruin everything”, rekao je Gary Vaynerchuk. I mnogi su failali u svojim kampanjama, jer im je prelazak s analognih kampanja na digitalne postao pretežak.

Društvene mreže, mislimo prvenstveno na Facebook, ali ne zanemarujući ostale, su postale neizostavan dio svake kampanje. Ali kako mnogi marketingaši “naručuju” društvene mreže na kile, postalo je jasno da ne razumiju što uopće naručiti. “Ajmo mi probati mjesec dana, pa ako ne ide, odustat ćemo”.

Na ovom seminaru naučit ćete kako u poslovne svrhe koristiti sljedeće komunikacijske kanale: Zašto su društvene mreže važne i više ih ne možete ignorisati? Koje oglašavanje na Facebooku je najbolje za vaše poslovanje? Trebate li se oglašavati na Instagramu? Koje su prednosti Twittera? I još mnogo više…

Reklama

Seminar je namijenjen:
Pojedincima koji zele prodati proizvod ili uslugu na drustvenim mrezama;
Firmama koje planiraju oglasavati i prodavati na drustvenim mrezama;
Pojedincima koji zele raditi ozbiljne kampanje na drustvenim mrezama.

Seminar na temu POVECAJTE PRODAJU KORISTENJEM DRUSTVENIH MREZA odrzaće se po sljedecem rasporedu:

BANJA LUKA, 16.05.2017.
SARAJEVO, 17.05.2017.
MOSTAR, 18.05.2017.

Program, prijava i detalji na www.apriori.ba 

Predavac na radionici je Ilija BRAJKOVIC, partner u digitalnoj agenciji Kontra iz Zagreba. Do sada je radio kao community manager za najpoznatiji hrvatski startup ShoutEm te je upravljao drustvenim mrezama za klijente poput Microsofta Hrvatska, Turisticke zajednice Grada Zagreba, Suzuki i Renault.

 

Reklama
Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

Prijave za obuku: Naučite pisati projekte

Objavljeno

 

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom organizuje 18. marta jednodnevnu obuku o temi pisanje projektnog prijedloga. Obuka će biti održana u prostorijama Gradske razvojne agencije (Josifa Pančića 8), a o tačnom terminu udruženja će biti naknadno obaviještena. (više…)

Nastavite čitati

BIZLIFE

Radionica: Osnove uspješne prodaje

Objavljeno

 

Od

U maloj grupi do maksimalno 24 učesnika saznajte glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata. Do sada je na ovoj radionici učestvovalo preko 300 prodavača, menadžera prodaje, key account managera i direktora firmi. (više…)

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

GDPR Uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH

Objavljeno

 

Seminar će se održati 25. juna od 9 do 16 časova u Hotelu Hills Sarajevo Congress & Termal spa Resort. (više…)

Nastavite čitati

U trendu