Connect with us

PREDUZETNIŠTVO

Poziv za učešće u programu podrške preduzetnicima

Udruženje za promociju preduzetništva START osnovano je sa ciljem podrške razvoju preduzetništva u Republici Srpskoj. Od 2012. godine udruženje START je realizovao projekte podržane od strane organizacija kao šo su UNDP, SDC, USAID, Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u BiH, Swisscontact itd.

Objavljeno

 


startkartica3

 startkartica3

 Tražeći nove načine podrške preduzetnicima Udruženje za promociju preduzetništva START je pokrenulo projekat pod nazivom START Kartica.

START Kartica predstavlja projekat namjenjen samostalnim preduzetnicima i vlasnicima preduzeća koji im omogućava uštede u svakodnevnom poslovanju.

Kao učesnici projekta preduzetnici su u mogućnosti da ostvare popuste u rasponu od 5% do 50% na usluge kao što su: bankarske usluge, usluge osiguranja, usluge štampe, usluge dizajna logotipa, uslugu izrade reklame, uslugu brendiranja objekata i vozila, usluge webdizajna, računovodstvene usluge itd. Trenutno, u saradnji sa partnerima kao što su NOVA Banka, Wiener osiguranje, ProfiNova, Agencija Spektar, LRC BIS, BBPrint, MANIA i mnogi drugi, preduzetnicima je omogućen popust na 27 usluga.

Detaljnu listu partnera kao i opis usluga možete pronaći klikom na sljedeći link START Kartica

Ovim putem Udruženje START poziva preduzetnike da se registruju za učešće u projektu.

Učešće u projektu je BESPLATNO za sve samostalne preduzetnike i pravna lica koji su registrovani u Banjoj Luci, a od čije registracije kod nadležnog organa nije prošlo 6 mjeseci.

Reklama

Svi zainteresovani za učešće u projektu mogu se prijaviti putem sljedećeg linka PRISTUPNICA.

 

 

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bihaćka plantaža američke borovnice sa 6000 sadnica opravdava svoje postojanje

Objavljeno

 

Od

Sanela i Nusret Sušić u bihaćkom prigradskom naselju Vikići podignuli su plantažu američke borovnice sa 6000 sadnica na površini dva i pol dunuma koja ovih dana opravdava svoje postojanje. U ovaj obiteljski projekt supružnici Sušić uložili su više od 300 000 KM. (više…)

Nastavite čitati

PREDUZETNIŠTVO

Knjige koje će vam pomoći da izgradite preduzetnički duh

Objavljeno

 

Od

Dobri preduzetnici moraju da imaju hrabrosti da bi uspeli, ali deluje da je tu hrabrost sve teže posedovati. Između globalne recesije i pandemije koja se ubrzava, tržište može izgledati mnogo više neprijateljski nastrojeno prema vama nego ikada. (više…)

Nastavite čitati

KARIJERA

Ovih šest stvari svaki dobar šef MORA da zna!

Pred vama su neki od načina na koje možete da napravite dobar poslovni tim i budete šef kog će ljudi cjeniti.

Objavljeno

 

Biti šef jeste prijatna, ali i vrlo izazovna pozicija. Mnogi mladi menadžeri u poslu ponekad nisu svesni svih strana ove pozicije. Ne očekuju da, kao lideri, upravo oni moraju da naprave tim koji je kvalitetan i kojem veruju. To je prvi preduslov da menadžer ne mora ubuduće da razmišlja o tome zašto je neko ostao duže na pauzi ili da li će sastanak proći u najboljem redu ako mu šef ne prisustvuje. (više…)

Nastavite čitati

U trendu