Connect with us

SLOBODNO VRIJEME

Otvorena međunarodna izložba pasa u Banjaluci

Objavljeno

 


Danas je u Banjaluci otvorena najveća međunarodna izložba pasa svih rasa. U Banjalučkom velesajmu okupilo se preko hiljadu ljubitelja i vlasnika pasa koji izlažu svoje ljubimce pred stručnim žirijem. Predsjednik Skupštine grada Zoran Talić otvorio je izložbu ističući kako kinološku tako i turističku važnost ovog događaja.

– Danas je Banja Luka u znaku prijateljstva ljudi i pasa i postala je pravi kinološki centar. U grad je stiglo oko 800 pasa svih rasa i više od 1500 gostiju. Ovo je važna turistička aktivnost, imamo popunjene gotovo sve smještajne kapacitete. Mislim da su ovakve manifestacije izuzetno važne i da zaslužuju punu podršku – kazao je predsjednik Zoran Talić.

Organizatori izložbe je kinološko društvo Dragan Stanković Banjaluka i Kinološki savez RS.

Podsjećamo, državna izložba pasa, otvorena je juče takođe na Banjalučkom velesajmu, dok je međunarodna danas otvorena do 16 časova, odnosno do proglašenja pobjednika. Cijena ulaznice je dvije marke, a za djecu je ulaz besplatan.

 

Privrednik.ba

Reklama
Nastavite čitati

SLOBODNO VRIJEME

Njemačka osniva Ministarstvo za usamljenost?

Objavljeno

 

Od

Vlasti Berlina razmatraju da uvedu Ministarstvo za usamljenost, jer ova pojava poprima oblike epidemije u Njemačkoj, posebno u glavnom gradu. (više…)

Nastavite čitati

SLOBODNO VRIJEME

10 savjeta kako da pripremite svoje dete za polazak u školu

Objavljeno

 

Od

Polazak u školu može biti teško doba za vaše dijete. Neka djeca odbijaju promjene, ne žele da idu negde gde ranije nisu bila, niti da se odvoje od roditelja, tj. vas. (više…)

Nastavite čitati

ZABAVA

Bema nagradila najbolju fotografiju „Još uvijek sanjam“

Objavljeno

 

“Još uvijek sanjam” autora Saša Knežić proglašena je za najbolju fotografiju na konkursu koji je organizovala TO Bema na temu „Proljeće u Banjaluci“. Marinko Umičević idejni tvorac i pokretač akcije, Knežića je nagradio sa 500 KM i parom cipela. Fotografija je nastala iznad kanjona Tijesno, a kako kaže Knežić, inspiracija su mu bili mladost, i priroda koje čine savršen spoj ljepote. (više…)

Nastavite čitati

U trendu