Connect with us

SEMINARI I OBUKE

Besplatan kurs “‘Internet marketing”

BANJA LUKA – U toku su prijave na besplatan kurs “‘Internet marketing” u ogranizaciji Gradske razvojne agencija Banja Luka. Cilj kursa jeste da polaznici nauče kako da poboljšaju promociju poslovanja. Polaznici će kroz kurs naučiti kako da vode svoju internet marketing kampanju uz pomoć dostupnih alata.

Objavljeno

 


 

– Danas se većina poslovanja vodi putem ineterneta, te je neophodno koristiti internet marketing kao isplativ vid marketinga. Uz pomoć stručnih predavača, oni koji budu pohađali kurs naučiće kako da, u skladu sa marketing strategijom svog preduzeća, postave ciljeve internet marketinga i definišu ciljnu grupu ljudi kojima se obraćaju i kako da im se, uz pomoć informacionih tehnologija, obrate na pravi način – navedeno je u pozivu za prijavu svim zainteresovanim polaznicima iz Gradske razvojne agencije.

Oni program obuke organizuju  u saradnji sa Centrom za informatički razvoj „Infoars“ iz Banje Luke. Kurs će trajati 25 školskih časova. Mjesto održavanja kursa je Gradska razvojna agencija, Ulica Prve krajiške brigade br. 1, na Starčevici. Tačni termini i imena polaznika će biti objavljeni nakon završetka konkursa i odabira kandidata.

– Svi zainteresovani se mogu prijaviti uz pomoć prijavnog obrasca koji možete pronaći na internet stranici Gradske razvojne agencije – www.cidea.org. Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti  Gradskoj razvojnoj agenciji Banja Luka,Ulica I krajiške brigade NO 1 ili na telefon  +387 (51) 394-251, kao i na e-mail adresu [email protected] . Kontakt osoba je Ivan Babić, a konkurs će biti otvoren do popune predviđenih mjesta – naveli su u Gradskoj razvojnoj agenciji.

B.V.

Privrednik.ba

Reklama
Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

Prijave za obuku: Naučite pisati projekte

Objavljeno

 

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom organizuje 18. marta jednodnevnu obuku o temi pisanje projektnog prijedloga. Obuka će biti održana u prostorijama Gradske razvojne agencije (Josifa Pančića 8), a o tačnom terminu udruženja će biti naknadno obaviještena. (više…)

Nastavite čitati

BIZLIFE

Radionica: Osnove uspješne prodaje

Objavljeno

 

Od

U maloj grupi do maksimalno 24 učesnika saznajte glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata. Do sada je na ovoj radionici učestvovalo preko 300 prodavača, menadžera prodaje, key account managera i direktora firmi. (više…)

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

GDPR Uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH

Objavljeno

 

Seminar će se održati 25. juna od 9 do 16 časova u Hotelu Hills Sarajevo Congress & Termal spa Resort. (više…)

Nastavite čitati

U trendu