Besplatan kurs “‘Internet marketing”

0

 

– Danas se većina poslovanja vodi putem ineterneta, te je neophodno koristiti internet marketing kao isplativ vid marketinga. Uz pomoć stručnih predavača, oni koji budu pohađali kurs naučiće kako da, u skladu sa marketing strategijom svog preduzeća, postave ciljeve internet marketinga i definišu ciljnu grupu ljudi kojima se obraćaju i kako da im se, uz pomoć informacionih tehnologija, obrate na pravi način – navedeno je u pozivu za prijavu svim zainteresovanim polaznicima iz Gradske razvojne agencije.

Oni program obuke organizuju  u saradnji sa Centrom za informatički razvoj „Infoars“ iz Banje Luke. Kurs će trajati 25 školskih časova. Mjesto održavanja kursa je Gradska razvojna agencija, Ulica Prve krajiške brigade br. 1, na Starčevici. Tačni termini i imena polaznika će biti objavljeni nakon završetka konkursa i odabira kandidata.

– Svi zainteresovani se mogu prijaviti uz pomoć prijavnog obrasca koji možete pronaći na internet stranici Gradske razvojne agencije – www.cidea.org. Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti  Gradskoj razvojnoj agenciji Banja Luka,Ulica I krajiške brigade NO 1 ili na telefon  +387 (51) 394-251, kao i na e-mail adresu [email protected] . Kontakt osoba je Ivan Babić, a konkurs će biti otvoren do popune predviđenih mjesta – naveli su u Gradskoj razvojnoj agenciji.

B.V.

Privrednik.ba