Kako biti lider, a ne tek šef!

0

 

Kome je trening namijenjen:

Trening je namjenjen rukovodiocima, šefovima, vođama timova i odjela, menadžerima prvog nivoa koji žele ostvariti zavidne rezultate, kao i svima koji u opisu svog posla imaju rukovođenje i rad sa ljudima, ali i onima koji pretenduju na te pozicije.

Zašto prisustvovati:

Biti lider nije samo titula – to je izuzetno velika odgovornost i obaveza. Često su najuspješniji radnici promovirani na na rukovodeće pozicije, a da pri tome nisu osposobljeni za obavljanje svih zadataka koje ta odgovornost sa sobom nosi, što uzrokuje da organizacija izgubi uspješnog radnika, a ne dobije ni dobrog šefa, a kamoli lidera koji će motivisati i voditi druge. Ovaj treningomogućava sticanje vještina neophodnih svakome ko želi biti efektivan lider uspješnog tima.

Sadržaj:

Na ovom treningu naučićete i saznati: koje su to uloge, zadaci i obaveze lidera, koji su različiti stilovi rukovođenja i prepoznati svoj, koja su pravila timskog rada i koje uloge postoje u timu, kako voditi uspješan tim, kako prepoznati potrebe, načine funkcionisanja i preferencije članova tima, te faktore i metode koje ih motiviraju, kako efikasno koristiti tehnike motivacionog feedbacka-a članovima tima, prepoznati obrasce kvalitetne komunikacije sa podređenim, ali i nadređenima, o nastanku, preventivi i prevazilaženju konflikta unutar tima, kako planirati obaveze, delegirati i postaviti prioritete u radu.

Za registraciju dva ili više učesnika iz istog kolektiva odobravamo dodatne cjenovne pogodnosti.

Kotizacija: 250 KM/150 KM*

* Za članove Entrepreneurship kluba. Za informacije o učlanjenju kliknite ovdje. (Kotizacija uključuje: participaciju u treningu, predavanja profesionalaca i ljudi iz branše, certifikat, handoute,  snack i osvježenja tokom treninga);

Za učešće je potrebno da se prijavite i da izvršite uplatu kotizacije na naš račun kod ZiraatBank BH br. 1860001064138136. Registracija je otvorena najkasnije 24h prije zakazanog početka treninga.

Za sve dodatne informacije:

KURGAN d.o.o. ID: 4201911470004; Azize Šaćirbegović bb, 71000 Sarajevo,

Kontakt: GSM: +387 62 861 518 Tel:+387 33 974 407 E-mail: [email protected]

Izvor: Kurgan.ba