Connect with us

SEMINARI I OBUKE

Kako biti lider, a ne tek šef!

SARAJEVO – KURGAN Training SARAJEVO Vam predstavlja intenzivni dvodnevni trening KAKO BITI LIDER, A NE TEK ŠEF. Ostvarite svoj puni potencijal kao vizionar i strateg uspješnog tima SARAJEVO 27. – 28. juni (pon-uto) – 10.00:16.00 h

Objavljeno

 


 

Kome je trening namijenjen:

Trening je namjenjen rukovodiocima, šefovima, vođama timova i odjela, menadžerima prvog nivoa koji žele ostvariti zavidne rezultate, kao i svima koji u opisu svog posla imaju rukovođenje i rad sa ljudima, ali i onima koji pretenduju na te pozicije.

Zašto prisustvovati:

Biti lider nije samo titula – to je izuzetno velika odgovornost i obaveza. Često su najuspješniji radnici promovirani na na rukovodeće pozicije, a da pri tome nisu osposobljeni za obavljanje svih zadataka koje ta odgovornost sa sobom nosi, što uzrokuje da organizacija izgubi uspješnog radnika, a ne dobije ni dobrog šefa, a kamoli lidera koji će motivisati i voditi druge. Ovaj treningomogućava sticanje vještina neophodnih svakome ko želi biti efektivan lider uspješnog tima.

Sadržaj:

Reklama

Na ovom treningu naučićete i saznati: koje su to uloge, zadaci i obaveze lidera, koji su različiti stilovi rukovođenja i prepoznati svoj, koja su pravila timskog rada i koje uloge postoje u timu, kako voditi uspješan tim, kako prepoznati potrebe, načine funkcionisanja i preferencije članova tima, te faktore i metode koje ih motiviraju, kako efikasno koristiti tehnike motivacionog feedbacka-a članovima tima, prepoznati obrasce kvalitetne komunikacije sa podređenim, ali i nadređenima, o nastanku, preventivi i prevazilaženju konflikta unutar tima, kako planirati obaveze, delegirati i postaviti prioritete u radu.

Za registraciju dva ili više učesnika iz istog kolektiva odobravamo dodatne cjenovne pogodnosti.

Kotizacija: 250 KM/150 KM*

* Za članove Entrepreneurship kluba. Za informacije o učlanjenju kliknite ovdje. (Kotizacija uključuje: participaciju u treningu, predavanja profesionalaca i ljudi iz branše, certifikat, handoute,  snack i osvježenja tokom treninga);

Za učešće je potrebno da se prijavite i da izvršite uplatu kotizacije na naš račun kod ZiraatBank BH br. 1860001064138136. Registracija je otvorena najkasnije 24h prije zakazanog početka treninga.

Za sve dodatne informacije:

Reklama

KURGAN d.o.o. ID: 4201911470004; Azize Šaćirbegović bb, 71000 Sarajevo,

Kontakt: GSM: +387 62 861 518 Tel:+387 33 974 407 E-mail: [email protected]

Izvor: Kurgan.ba

SEMINARI I OBUKE

Prijave za obuku: Naučite pisati projekte

Objavljeno

 

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom organizuje 18. marta jednodnevnu obuku o temi pisanje projektnog prijedloga. Obuka će biti održana u prostorijama Gradske razvojne agencije (Josifa Pančića 8), a o tačnom terminu udruženja će biti naknadno obaviještena. (više…)

Nastavite čitati

BIZLIFE

Radionica: Osnove uspješne prodaje

Objavljeno

 

Od

U maloj grupi do maksimalno 24 učesnika saznajte glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata. Do sada je na ovoj radionici učestvovalo preko 300 prodavača, menadžera prodaje, key account managera i direktora firmi. (više…)

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

GDPR Uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH

Objavljeno

 

Seminar će se održati 25. juna od 9 do 16 časova u Hotelu Hills Sarajevo Congress & Termal spa Resort. (više…)

Nastavite čitati

U trendu