Connect with us

SEMINARI I OBUKE

Chronos nagrađuje popustom od 30% na sve ponuđene online edukacije

BiH –  Internet predstavlja nepresušni izvor informacija i znanja. Koliko god da smo dobri u poslu koji obavljamo, neophodno je nadograđivati se i usavršavati u kontinuitetu. Stalno učenje i usavršavanje je potreba današnjeg ubrzanog razvoja društva. Chronos online edukacije predstavljaju učenje kojim možete ići u korak sa vremenom i to bez da izađete iz kuće. U udobnosti svog doma možete pristupiti potrebnim znanjima i vještinama raspoređujući svoje vrijeme kako želite.

Objavljeno

 


 

Edukacije su iz oblasti ekonomije i mogu poslužiti nezaposlenima, zaposlenima, studentima, učenicima i svim zainteresovanim za navedene oblasti. Osmišljene su na način da se po završetku stiču praktična, primjenjiva znanja i sigurnost u obavljanju poslova i zadataka.

Polaznicima edukacija je otvorena mogućnost e-mail i skype konsultacija sa predavačem. Nakon svake pređene oblasti polaznici dobijaju literaturu i zadatke, koje i nakon obuke mogu koristiti. Stalan popust od 10% imaju svi studenti i nezaposleni.

Prijavljene polaznike u periodu od 13. do 19. juna Chronos nagrađuje popustom od 30% na sve ponuđene online edukacije.

Online edukacije koje Chronos nudi su:

Abc knjigovodstvo – pruža osnovna znanja i vještine iz knjigovodstva. Naziv edukacije govori da se kreće od osnova, pogodna je za polaznike koji su nesigurni u svoje znanje, ali i za one koji žele naučiti osnove i koji se prvi put susreću sa knjigovodstvom,.

Reklama

Napredno računovodstvo – pruža naprednija znanja i vještine u odnosu na abc knjigovodstvo. Na izvjestan način se u ovom modulu govori o kreativnom računovodstvu. Polaznik, nakon uspješno završenog modula Napredno računovodstvo, može biti spreman da sastavlja finansijske izvještaje.

Administrativno-finansijski asistent – cilj edukacije je naučiti polaznike obuke da savladaju osnovne administrativne i finansijske poslove koji se uobičajeno traže na ovom radnom mjestu u pravnom i fizičkom licu (privredno društvo, neprofitna organizacija, obrt), i da nakon stečenih znanja i vještina mogu brže i efikasnije obavljati poslove.

Kako voditi poslovne knjige samostalnih poduzetnika – obuka omogućava da polaznik stekne osnovna znanja i vještine iz oblasti računovodstva samostalnih poduzetnika i da može samostalno voditi poslovne knjige za iste.

Instruktivna nastava iz predmeta Mikroekonomija – cilj edukacije je pružiti osnovna znanja iz navedenog predmeta, te pomoći studentima u savladavanju nastavnog gradiva.

Finansijsko izvještavanje pravnih lica – omogućava polaznicima da se kroz vježbe i praktične primjere pripreme za ispit iz predmeta Finansijsko izvještavanja, kao i za sticanje zvanja Certificiranog računovođe, u vidu pomoći i instruktivne nastave.

Finansijski menadžment – omogućava polaznicima da se kroz vježbe i praktične primjere pripreme za ispit iz predmeta Finansijski menadžment, kao i za sticanje zvanja Certificiranog računovođe, u vidu pomoći i instruktivne nastave.

Reklama

Izvor: Akta

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

Prijave za obuku: Naučite pisati projekte

Objavljeno

 

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom organizuje 18. marta jednodnevnu obuku o temi pisanje projektnog prijedloga. Obuka će biti održana u prostorijama Gradske razvojne agencije (Josifa Pančića 8), a o tačnom terminu udruženja će biti naknadno obaviještena. (više…)

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

Radionica: Osnove uspješne prodaje

Objavljeno

 

Od

U maloj grupi do maksimalno 24 učesnika saznajte glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata. Do sada je na ovoj radionici učestvovalo preko 300 prodavača, menadžera prodaje, key account managera i direktora firmi. (više…)

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

GDPR Uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH

Objavljeno

 

Seminar će se održati 25. juna od 9 do 16 časova u Hotelu Hills Sarajevo Congress & Termal spa Resort. (više…)

Nastavite čitati

U trendu