Connect with us

SEMINARI I OBUKE

Deset zlatnih pravila rukovođenja

Seminar „Deset zlatnih pravila rukovođenja“

22.juni, sa početkom u 09.30 sati u prostorijama Privredne komore Kantona Sarajevo

Cilj: Menadžeri (rukovodioci) su kičma svake organizacije. Od njihovog znanja i vještina u značajnoj mjeri zavise rezultati koje će organizacija ostvariti. Da bi menadžeri postigli vrhunske rezultate, potrebno je da poznaju najbitnija pravila rukovođenja i da ih sprovode u praksi. Cilj seminara je ovladavanje „zlatnim pravilima rukovođenja“ od strane učesnika radionice.

Objavljeno

 


 

Kome je namijenjena: direktorima, menadžerima, supervizorima, poslovođama, voditeljima odjela i svim ostalim koji se bave poslovima rukovođenja.

Predavač: Miloš Todorović, diplomirani ekonomista, svoje trenersko iskustvo gradio je kroz predavanja u više od 30 kompanija, među kojima je Xerox, Canon i Milka. Više od 13 godina radi kao konsultant u oblasti prodaje i menadžmenta, kako u BiH tako i u Hrvatskoj i Srbiji.

Program seminara:

„Zakon identifikacije“ – kad nešto postane lično, onda…
„Pravilo asertivnosti“ – sposobnost komuniciranj a sa podređenima u kojoj…
„Platinasto pravilo u pregovaranju“ – prema drugima se ponašamo onako…
„Pravilo pohvale i kritike“ – Kad kritikujemo onda…, a kad hvalimo onda…
„Pravilo izbj egavanj a suprotstavlj anja u komunikaciji“ kaže da trebamo…
„Zlatno pravilo u pružanju usluga klijentima“ ima tri dijela:…
„Pravilo dobrog mentorisanj a“: uvij ek prvo tražite…
„Zakon širenja nereda u upravljanju vremenom“: nered se širi…
„Pravilo motivacije saradnika“ kaže da je motivacija uvijek….
„Šest najštetnijih riječi u današnjim organizacijama“: Uvijek smo…
Kotizacija: 117,00 KM, po polazniku za firme članove Komore, 130,00 KM za firme nečlanove Komore. Ukoliko prijavu pošaljete do 08. juna, odobravamo 10 % popusta. U cijenu je uključen PDV.

Kotizacija se uplaćuje na žiro račun komore: Raiffeisenbank bank BiH 1610000004560078. U kotizaciju su uključena predavanja, pisani materijal i potvrda o učešću na seminaru, ručak i osvježenje. Detaljnije informacije o seminaru možete dobiti na tel. 250-117, 250-116, ili putem e-mail-a:[email protected] ili [email protected]. Prijavu za učešće na radionici možete poslati na gore navedene mail-adrese ili na fax. broj 033/226-717, najkasnije do 17. juna t.g.

Reklama

Izvor: Akta.ba

SEMINARI I OBUKE

Prijave za obuku: Naučite pisati projekte

Objavljeno

 

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom organizuje 18. marta jednodnevnu obuku o temi pisanje projektnog prijedloga. Obuka će biti održana u prostorijama Gradske razvojne agencije (Josifa Pančića 8), a o tačnom terminu udruženja će biti naknadno obaviještena. (više…)

Nastavite čitati

BIZLIFE

Radionica: Osnove uspješne prodaje

Objavljeno

 

Od

U maloj grupi do maksimalno 24 učesnika saznajte glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata. Do sada je na ovoj radionici učestvovalo preko 300 prodavača, menadžera prodaje, key account managera i direktora firmi. (više…)

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

GDPR Uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH

Objavljeno

 

Seminar će se održati 25. juna od 9 do 16 časova u Hotelu Hills Sarajevo Congress & Termal spa Resort. (više…)

Nastavite čitati

U trendu