Connect with us

SEMINARI I OBUKE

I BiH startupi se mogu prijaviti na evropsku konferenciju poslovnih anđela

ZAGREB – EBAN Winter University 2016, najveća evropska konferencija poslovnih anđela koja se održava u Zagrebu u 29. i 30. novembra 2016, postat će centralno  mjesto okupljanja za sve preduzetnike, investitore, poslovne anđele i startup entuzijaste iz svih dijelova Evrope i svijeta. Dva dana konferencije donosi predavanja, panele i govore najvećih stručnjaka startup industrije, priliku za networking te uvid u najnovije trendove na tržištu…

Objavljeno

 


 

Neizostavan dio konferencije je i startup takmičenje Zagreb Connect koje će prijavljenim timovima omogućiti vidljivost na globalnoj razini. Prijava se vrši preko obrasca na stranici, a svi zainteresirani imaju vremena prijaviti se do 01.septembra 2016.

„Izuzetno smo ponosni smo što smo uspjeli dovesti ovakvu konferenciju u našu zemlju. Svi koji djeluju u Hrvatskoj svjesni su izazova koje ono stavlja pred njih te je ova konferencija osmišljena upravo kao idealni spoj tj. razmjena iskustva koji će pridonijeti uspješnosti razvoja našeg ekosistema “, izjavio je Davorin Štetner, predsjednik CRANE-a. Govoreći o samom takmičenju, naglasio je kako je konkurs otvoren za startupove iz čitavog svijeta te dodao kako će EBAN konferencija i konkurs pružiti pravi podsticaj startup zajednici za dalje.

Svaki prijavljeni tim na Zagreb Connectu moći će se predstaviti u službenoj brošuri konferencije koja će se distribuirati poslovnim anđelima cijelim svijetom, a 20 najboljih predstaviće svoje ideje pred 1700 učesnika konferencije uključujući 400 poslovnih anđela i investitora. Nagradni fond natjecanja iznosi 50.000 eura, a sudjelovanje u finalu uključuje i mentorstvo od strane uglednih domaćih i inostranih preduzetnika i poslovnih anđela.

Dan uoči konferencije, 28. novembra održaće se bootcamp za finaliste gdje ih očekuju intenzivne radionice te prilika da usavrše svoj „pitch“ za konferenciju.

Izvor: Poslovni plus

Reklama
Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

Prijave za obuku: Naučite pisati projekte

Objavljeno

 

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom organizuje 18. marta jednodnevnu obuku o temi pisanje projektnog prijedloga. Obuka će biti održana u prostorijama Gradske razvojne agencije (Josifa Pančića 8), a o tačnom terminu udruženja će biti naknadno obaviještena. (više…)

Nastavite čitati

BIZLIFE

Radionica: Osnove uspješne prodaje

Objavljeno

 

Od

U maloj grupi do maksimalno 24 učesnika saznajte glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata. Do sada je na ovoj radionici učestvovalo preko 300 prodavača, menadžera prodaje, key account managera i direktora firmi. (više…)

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

GDPR Uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH

Objavljeno

 

Seminar će se održati 25. juna od 9 do 16 časova u Hotelu Hills Sarajevo Congress & Termal spa Resort. (više…)

Nastavite čitati

U trendu