Connect with us

SEMINARI I OBUKE

Ženska akademija liderstva

BANJA LUKA – Privredna komora Republike Srpske i Područna privredna komora Banja Luka organizuju za žene preduzetnice, jedinstvenu trodnevnu akademiju pod nazivom „Ženska akademija liderstva“. Akademija će se održati od 28. do 30. juna 2016. godine (utorak, srijeda i četvrtak) u vremenu od 09.00 do 15.00 časova.

Objavljeno

 


 

Obuka je namijenjena ženama preduzetnicama, rukovodiocima firmi i sektora i svim zainteresovanim ženama koje žele da napreduju na ličnom i poslovnom planu.

Cilj obuke je osnažiti žene preduzetnice, naučiti iste stilovima liderstva, unaprijediti znanja iz oblasti komunikacija, prezentacije, rukovođenja i strateškog upravljanja.

Predavač: Mr Ivana Malović, biznis trener i konsultant
Materijal: Obezbijeđen je pisani materijal (brošura)
Sertifikati: Polaznice dobijaju jedinstveni sertifikat
Prijavljivanje: Radi pripreme sertifikata i materijala, kao i zbog činjenice da je broj učesnica ograničen potrebno je da prijave stignu najkasnije do danas 22.06.2016. do 12.00 časova.

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

Prijave za obuku: Naučite pisati projekte

Objavljeno

 

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom organizuje 18. marta jednodnevnu obuku o temi pisanje projektnog prijedloga. Obuka će biti održana u prostorijama Gradske razvojne agencije (Josifa Pančića 8), a o tačnom terminu udruženja će biti naknadno obaviještena. (više…)

Nastavite čitati

BIZLIFE

Radionica: Osnove uspješne prodaje

Objavljeno

 

Od

U maloj grupi do maksimalno 24 učesnika saznajte glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata. Do sada je na ovoj radionici učestvovalo preko 300 prodavača, menadžera prodaje, key account managera i direktora firmi. (više…)

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

GDPR Uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH

Objavljeno

 

Seminar će se održati 25. juna od 9 do 16 časova u Hotelu Hills Sarajevo Congress & Termal spa Resort. (više…)

Nastavite čitati

U trendu