Connect with us

SEMINARI I OBUKE

Zatvoren konkurs za učešće na kursu „Internet marketing“

BANJA LUKA – Konkurs za izbor učesnika na kursu „Internet marketing“ zatvoren, a na spisku učesnika našlo se 25 polaznika.

Objavljeno

 


 

– Od 96 prijavljenih polaznika, selekcijom je određeno 25 učesnika koji su birani na osnovu određenog stepena predznanja, iskazanih ineteresa i motivisanosti, a u cilju profilisanja i ujednačenosti grupe što će uticati na efikasniju i efektniju realizaciju obuke- saopšteno je na stranicama Cidea-e.
Iz Gradske razvojne agencije se zahvaljuju prijavljenima na odzivu, a s obzirom da je evidentan veliki broj zainteresovanih, u planu je organizovanje novog kruga obuka na ovu ili slične teme.

B.V. 

Privrednik.ba

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

Prijave za obuku: Naučite pisati projekte

Objavljeno

 

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom organizuje 18. marta jednodnevnu obuku o temi pisanje projektnog prijedloga. Obuka će biti održana u prostorijama Gradske razvojne agencije (Josifa Pančića 8), a o tačnom terminu udruženja će biti naknadno obaviještena. (više…)

Nastavite čitati

BIZLIFE

Radionica: Osnove uspješne prodaje

Objavljeno

 

Od

U maloj grupi do maksimalno 24 učesnika saznajte glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata. Do sada je na ovoj radionici učestvovalo preko 300 prodavača, menadžera prodaje, key account managera i direktora firmi. (više…)

Nastavite čitati

SEMINARI I OBUKE

GDPR Uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH

Objavljeno

 

Seminar će se održati 25. juna od 9 do 16 časova u Hotelu Hills Sarajevo Congress & Termal spa Resort. (više…)

Nastavite čitati

U trendu