Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

DM povlači susam iz prodavnica u Srbiji

SRBIJA – DM povlači susam iz prodavnica u Srbiji, sumnja se da je zaražen salmonelom. DM drogerie markt objavila je da iz prodaje u Srbiji povlači tri serije proizvoda “dmBIO sezam 500 grama”

Objavljeno

 


Povlačenje se odnosi na sve proizvode dmBio susama od 500 g i sljedeće šarže koje su istaknute na bočnoj strani pakovanja:

L5601142 rok trajanja 14.10.2016
L6602291 rok trajanja 29.11.2016
L5603050 rok trajanja 05.12.2016

Kako je objavljeno na sajtu kompanije, razlog povlačenja je obavještenje dobavljača da je u jednom od analiziranih uzoraka dmBio susama poreklom iz Ugande utvrđena prisutnost bakterije salmonele.

“Molimo kupce da proizvode sa navedenim šaržama bez obzira da li je pakovanje otvoreno ili ne, vrate u najbližu dm drogeriju gde će im biti izvršen povraćaj novca”, saopštili su iz DM.

Prethodno su isti proizvodi povučeni iz prodavnica u Hrvatskoj, nakon što je analizom uzorka u njima utvrđeno prisustvo salmonele.

U BiH nema podataka o ovom proizvodu. Agencija za nadzor nad tržištem BiH nije izdala nikakvo saopštenje povodom ovoga proizvoda.

Izvor: Gdeinvestirati.com/Privrednik.ba

Reklama
Nastavite čitati

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 

Od

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

U trendu