Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 


Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu.

Već prepoznatljiv po novom konceptu maloprodajnog objekta, Tropic je i u novootvorenom marketu predstavio svoju raznoliku ponudu sa posebnim naglaskom na svježe odjele gotovih jela, pekarskih i poslastičarskih proizvoda, odjele voća i povrća, svježeg i kvalitetnog mesa i ribe.

“Kontinuirano širimo mrežu svojih maloprodajnih objekata, nastojeći da ispunimo očekivanja kupaca i pružimo kvalitetnu uslugu i ponudu. Tropic market koji smo otvorili u Čelincu ukupno čini preko 1 500 metara kvadratnih i u njemu će raditi 50 zaposlenih. Novi Tropic market opremljen je u skladu sa najvišim standardima u oblasti trgovine i skockan je tako da kupcima pruži ugodnu kupovinu, u prijatnom ambijentu “, saopštili su iz kompanije Tropic maloprodaja d.o.o.

Kupcima Tropic marketa u Čelincu svakodnevno će biti dostupno više od 100 vrsta jela iz samouslužne trine iz kojih će moći da odaberu gotova jela, supe i čorbe iz dnevne ponude ili da naprave salatu po svom ukusu, a sve to po jedinstvenoj cijeni.

Sladokusce će dočekati šarolika paleta slatkih zalogaja. Posne torte od piva i meda, vina, kolač sa rogačem i čokoladom, mafini i gibanica sa slatkim nadjevima su samo djelić programa poslastica koje svakodnevno očekuju kupce u Tropic marketu.

Sastavni dio Tropic marketa Čelinac je i prostor za konzumaciju hrane “Sjedi i jedi”.
Na dan otvaranja, svaki 100 kupac obavio je besplatnu kupovinu, a za kupovine preko 50 KM ljubazni Tropic trgovci dijelili su poklone i bonove sa 10% popusta za narednu kupovinu. Nisu izostali ni pokloni iznenađenja za kupovine preko 100 KM dok je svaka 500 kupovina nagrađena kombinovanim frižiderom.

Reklama

Definitivno, domaćinska atmosfera upotponila je današnje otvaranje.

Radno vrijeme novootvorenog marketa je od ponedjeljka do subote od 7 do 22 časa te nedjeljom od 7 do 21 čas.

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Dupli bodovi u marketima Tropic i mojMarket

Objavljeno

 

Od

Tropic i mojMarket svoje vjerne kupce, korisnike kartice Klub osmijeha, u četvrtak, 16 jula, nagrađuje duplim bodovima za sve kupovine u marketima Tropic i mojMarket. (više…)

Nastavite čitati

U trendu