Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

Domaći trgovački lanac Tropic nastavlja sa širenjem mreže: otvorena 48. Tropic trgovina

Foča Tropic maloprodaja, vodeći domaći trgovački lanac u Republici Srpskoj, otvorio je danas Tropic trgovinu u Foči. Otvaranjem ove trgovine, Tropic je proširio svoju prodajnu mrežu i sada broji čak 48 trgovina. Tropic trgovina u Foči otvorena je u prisustvu brojnih sugrađana koji su sa oduševljenjem pozdravili dolazak domaćeg trgovačkog lanca u njihov grad.  Tropic je otvaranje svoje nove trgovine tradicionalno popratio humanitarnim djelovanjem i donirao UG “Tračak nade”.

Objavljeno

 


Najveći domaći trgovački lanac Tropic danas je u Foči otvorio svoju 48. trgovinu. Tropic supermarket se proteže na više od 660 m2 savremeno opremljenog i uređenog prodajnog prostora u kojem se kupcima nudi više od 5000 artikala.

Povodom otvaranja Tropic trgovine, Tatjana Raković, rukovodilac marketinga je izjavila: “U ovom modernom supermarketu opremljenom po najvišim standardima, zaposlenje je dobilo dvadeset dvoje Fočaka, a Tropic maloprodaja danas zapošljava ukupno 1400 radnika. Danas su nam naši sugrađani u Foči ukazali povjerenje dolaskom na otvorenje ovog marketa, a na nama je sada da to povjerenje opravdamo, kroz pružanje vrhunske usluge i obezbjeđivanjem najpovoljnijih cijena. U skladu sa našom strategijom razvoja, nastavljamo sa ulaganjem u širenje maloprodajne mreže, otvaranjem novih radnih mjesta i društveno odgovornim poslovanjem, što prije svega podrazumijeva aktivno pružanje podrške domaćim proizvođačima i učešće u svakodnevnom životu lokalne zajednice u kojoj djelujemo”.

Uz brojne pogodnosti za kupce, kao što je 100-ta kupovina GRATIS Tropic-ove kupce dočekalo je mnoštvo iznenađenja; pokloni, promocije, degustacije, a najmlađi posjetioci najviše su se obradovali popularnim animiranim likovima My Little pony i Rastar.

Donacija Udruženju djece i omladine sa smetnjama u razvoju „Tračak nade“

Tropic je otvaranje svoje nove trgovine tradicionalno popratio humanitarnim djelovanjem pa je tako donirao Udruženje djece I omladine sa smetnjama u razvoju “Tračak nade”. UG “ Tračak nade“ je udruženje djece i omladine sa smetnjama u razvoju sa sjedištem u Foči. Udruženje je osnovano sa ciljem da brine o ovoj populaciji i njihovim potrebama, te da im pomogne da se zajedno bore za svoja prava i jednakost u društvu bez predrasuda.

Tropic-ova donacija uručena je koordinatorici Udruženja Jeleni Vilotić koja, kao ni djeca, nije mogla sakriti veselje zbog opreme koju je uz pregršt didaktičkog materijala Tropic donirao udruženju.

Reklama

Tropic market u Foči nalazi se u ulici Principova bb, pored hotela Zelengora.  Radno vrijeme je svakog dana od 7.30 do 22h.

 

{gallery}TropicFoca{/gallery}

 

PR

Reklama
Nastavite čitati

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 

Od

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

U trendu