Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

„Gorenje“ se parkiralo u kuhinju

BERLIN – NA nedavno završenom vodećem Sajmu potrošačke elektronike i kućnih uređaja IFA 2016. u Berlinu, kompanija “Gorenje” predstavila je specijalno izdanje “gorenje retro” frižidera, inspirisani dizajnom legendarnog i još uvijek izuzetno popularnog “folksvagen” kombija, koji je postao ikona među generacijama.

Objavljeno

 


Frižideri iz retro linije koje je kompanija dizajnirala u saradnji sa njemačkim proizvođačem automobila “Folksvagenom” stilizovani su po uzoru na njihov legendarni kombi. Ova “vintidž” kulturna ikona iz šezdesetih poznata širom svijeta, danas je visoko cjenjeni kolekcionarski komad koji simbolizuje osećaj slobode, karakterističan za vrijeme kada je “folksvagen” kombi “rođen”.

– Dizajn inspirisan šezdesetim godinama u kombinaciji sa vrhunskom tehnologijom koja namirnice čuva u svježem i zdravom stanju dugo vremena, dok istovremeno pruža najviši stepen efikasnosti – objašnjavaju nam na štandu “Gorenja” na IFA sajmu u Berlinu.

– Retro ovog puta pruža zaista jedinstvenu “vintidž” legendu koju možete da parkirate u vašoj kuhinji.

Upravo to je ono što “Gorenje” donosi u domove svojih kupaca pod sloganom “Life Simplified”, oličenog u novoj generaciji inovativnih “smart Flex” mašina za pranje sudova, nizu sofisticiranih kućnih aparata – nagrađivanih rerni, novih plinskih šporeta, ugradnih frižidera i mnogo toga.

Na ovogodišnjem sajmu “Gorenje” je predstavilo svoje linije proizvoda slavnih dizajnera Filipa Starka i Ora Ita.

– Velika prednost sajma IFA je što je predstavio kombinaciju kućnih aparata i potrošačke elektronike, što u digitalnoj eri dobija sve važniju ulogu u svakom domu – kaže Franjo Bobinac, predsjednik i generalni direktor “Gorenje grupe”.

– U isto vrijeme, kućni aparati se uključuju u rješenja za pametne kuće i zato je kombinacija kućnih aparata i potrošačke elektronike još važnija.

Reklama

Sajam IFA je najveći sajam kućnih aparata i daleko najvažniji događaj te vrste za “Gorenje grupu”. Ove godine slovenačka kompanija predstavila je nove, dizajnirane i inovativne proizvode svih robnih grupa.

“Gorenje” proizvode odlikuje i fleksibilnost koja omogućava laku i jednostavnu upotrebu uređaja. U svakodnevnoj vrevi koja nam ne ostavlja puno slobodnog vremena, želimo da vrijeme provedemo radeći stvari koje su zaista važne u životu.

– Svjesna te činjenice, kompanija razvija svoje proizvode, prilagođavajući se načinu života svakog pojedinca i dozvoljavajući korisniku da svoje slobodno vrijeme provede kako god želi – zaključuje Bobinac.

– Nova generacija “smart Flex” mašina za pranje sudova je svojom izuzetnom prilagodljivošću, jednostavnošću upotrebe i naprednom funkcionalnošću najnoviji korak kompanije “Gorenje” u tom smjeru.

PAMETNI „ASKO“

U OKVIRU premijum brenda ASKO predstavljeni su povezani proizvodi koji uključuju kuhinjske aparate, kao i mašine za pranje veša dizajniranih po ugledu na nedavno lansiranu i nagrađivanu “element” liniju proizvoda. Zahvaljujući partnerstvu sa prvorazrednim provajderom IT rješenja “Gorenje grupa” će u budućnosti predstavljati sofisticirane, pametne kućne aparate. U povezanom domu, visoko razvijeni pametni uređaji sa aplikacijama, vizardima i virtuelnim asistentima će omogućiti niz novih, personalizovanih usluga u svakodnevnom životu.

Reklama

Izvor: Večernje novosti

Nastavite čitati

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 

Od

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

U trendu