Connect with us

SHOWBIZ

Čekate Igru prijestolja? Stiže nova serija Džordža Martina

Objavljeno

 


Fanovi „Igre prijestolja“ vjerovatno nestrpljivo očekuju povratak svoje omiljene sapunice sa zmajevima, a dok posljednja sezona ne stigne i društvene mreže pretvori u minsko polje spojlera, dobro je znati da uskoro stiže još jedna serija nastala prema djelu Džordža Martina.

Riječ je o adaptaciji njegove novele „Nightflyers“ iz 1980, koja se pojavila i u istoimenoj zbirci kratkih priča objavljenoj 1985.

Ipak, ne očekujte zmajeve i golotinju jer je u pitanju SF priča koju autor opisuje kao „Psiho u svemiru“, piše Index.

Riječ je o ambicioznom projektu Syfya čiju će distribuciju van područja SAD preuzeti Netflix, ujedno i koproducent serije, koji je time obogatio svoju već ionako bogatu ponudu. Iako o projektu slušamo već neko vreme, nedavno se pojavio i prvi trejler.

Sudeći prema reakcijama na internetu – priča deluje obećavajuće.

Serija od deset epizoda prati posadu naprednog svemirskog broda Nightflyer i njihovu misiju da istraže najudaljenije dijelove Sunčevog sistema u potrazi za rasom vanzemaljaca. Ali, umjesto prvog kontakta, počinju da se dešavaju čudne stvari, i misija, čiji je cilj otvaranje vidika, postaje borba za preživljavanje u zatvorenom prostoru.

Reklama

Međutim, priča je malo komplikovanija jer se sve dešava u budućnosti u kojoj Zemlji prijeti uništenje, a misteriozna vanzemaljska letelica možda krije posljednju nadu za spas čovječanstva. Na putu do cilja ljudi otkrivaju da vještačka inteligencija na njihovom brodu i kapetan kojeg nisu vidjeli kriju vjerovatno još veću tajnu, ali i nezamislive užase.

 

Izvor: index.hr

SHOWBIZ

“Prijatelji” se vraćaju u ekskluzivnom HBO Max specijalu!

Objavljeno

 

“Prijatelji”, jedna od najpopularnijih humorističnih serija, vraća se u ekskluzivnom specijalu na HBO Max. (više…)

Nastavite čitati

SHOWBIZ

Ceremonija dodjele Oskara koštala 44 miliona dolara

Objavljeno

 

Od

Ovogodišnja, 92. svečana dodjela Oskara u pozorištu Dolbi u Los Anđelesu koštala je ukupno 44 miliona dolara, navodi se na finansijskom sajtu Volethab. (više…)

Nastavite čitati

SHOWBIZ

OVO SU DOBITNICI OSKARA Nagradu za najbolji film prvi put dobilo ostvarenje koje nije na engleskom

Objavljeno

 

Sinoćna 92. po redu dodjela Oskara bila je u bojama zastave Južne Koreje i reditelja Bong Džun Hoa koji je otišao kući sa najvećim brojem nagrada, ujedno i sa glavnom, koja mu je pripala za film “Parasite”. (više…)

Nastavite čitati

U trendu