Connect with us

SHOWBIZ

Stigao trejler za filmsku verziju, po mnogima, najbolje svih vremena

Objavljeno

 


U vrijeme modernih tehnologija i društvenih mreža, teško je poverovati da neki veliki holivudski projekat može da ostane tajna.
Ipak, to je pošlo za rukom producentima filma „Breaking Bad“, nastalog po istoimenoj seriji koja je dugi niz godina obarala rekorde gledanosti, a danas uživa kultni status.

Naime, Netfliks je objavio prvi trejler za predstojeći film „Breaking Bad“ koji će ugledati svetlostj dana na ovoj platformi 11. oktobra.

Reklama

Detaljan opis filma je izostao, a trejler nagovještava u kom pravcu će se odvijati radnja.
„U trenutku svog dramatičnog bjektva iz zarobljeništva, Džesi Pinkman (Aron Pol) mora da se pomiri sa svojom prošloću, kako bi mogao da na neki način nastavi s budućnošću“.
U trejleru se vidi Džesijev prijatelj i bivši kolega Skini Pit (Čarls Bejker), koji je saslušan zbog Džesijevog bjekstva.

 

Izvor: BIZlife

SHOWBIZ

“Prijatelji” se vraćaju u ekskluzivnom HBO Max specijalu!

Objavljeno

 

“Prijatelji”, jedna od najpopularnijih humorističnih serija, vraća se u ekskluzivnom specijalu na HBO Max. (više…)

Nastavite čitati

SHOWBIZ

Ceremonija dodjele Oskara koštala 44 miliona dolara

Objavljeno

 

Od

Ovogodišnja, 92. svečana dodjela Oskara u pozorištu Dolbi u Los Anđelesu koštala je ukupno 44 miliona dolara, navodi se na finansijskom sajtu Volethab. (više…)

Nastavite čitati

SHOWBIZ

OVO SU DOBITNICI OSKARA Nagradu za najbolji film prvi put dobilo ostvarenje koje nije na engleskom

Objavljeno

 

Sinoćna 92. po redu dodjela Oskara bila je u bojama zastave Južne Koreje i reditelja Bong Džun Hoa koji je otišao kući sa najvećim brojem nagrada, ujedno i sa glavnom, koja mu je pripala za film “Parasite”. (više…)

Nastavite čitati

U trendu