Connect with us

DOGAĐAJI

Međunarodni sajam i konferencije o obnovljivim izvorima energije, energetskoj efikasnosti, zaštiti okoline i upravljanju vodama u Bosni i Hercegovini

Objavljeno

 


Obnovljivi izvori energije

Od 24. do 25. oktobra u Kongresnom centru hotela Hills u Sarajevu vodeće industrije iz cijele Evrope i regiona će se po peti put sresti na RENEXPO® BiH – međunarodnoj platformi za profesionalno angažovane u oblasti Obnovljivi izvori energie, Energetske efikasnosti, Zaštiti životne sredine i Upravljanju vodama.

 

Platforma za investitore, donosioce odluka, predstavnike ministarstava i opštinskih struktura, kao i poslovne rukovodioce iz sektora energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije, predstavlja tržišne potencijale cijelog regiona.

Mogućnost investiranja, predstavljanje novih projekata, stručne konferencje i prateći programi međusobno povezuju preko 1500 posjetilaca, 700 učesnika konferencja i 80 izlagača svake godine.

Lokalni, međunarodni i strani eksperti koji dolaze iz preko 25 zemalja, razmjenjuju znanja i rješenja i stvaraju osnove za održivu budućnost.

Sretnite stručnjake sa ekspertizom u oblasti voda, energetike i ekonomije, iz javne uprave, naučno-istraživačke sfere, proizvođače i distributere opreme, rješenja i održavanje postrojenja svih vrsta i veličina.

Reklama

Aktuelne teme

Obnovljivi izvori energije
Energetska efikasnost
Zaštita životne sredine Upravljanje vodama

BiH tržište spremno očekuje investicije u ovim oblastima.

 

Nastavite čitati

DOGAĐAJI

Održana PUZIJADA „Vratile se rode“ u organizaciji trgovačkog lanca mojMarket

Objavljeno

 

Od

Proteklog vikenda, domaći trgovački lanac mojMarket organizovao je puzijadu za bebe kojom je ozvaničio završetak projekta „Vratile se rode”. Projekat je trajao nepune dvije godine, od marta 2018. do kraja decembra 2019. godine. (više…)

Nastavite čitati

DOGAĐAJI

MojMarket puzlijadom za bebe obilježava završetak projekta „Vratile se rode“

Objavljeno

 

Od

U subotu, 1. februara, trgovački lanac mojMarket organizuje puzijadu za bebe, kojom će označiti kraj projekta „Vratile se rode”. (više…)

Nastavite čitati

DOGAĐAJI

Samit energetike „SET – TREBINjE 2020“ 5. i 6. marta

Objavljeno

 

Pod sloganom „Energetska budućnost Zapadnog Balkana“ u Trebinju će se 05. i 06. marta 2020. godine održati Samit energetike „SET – TREBINjE 2020“. (više…)

Nastavite čitati

U trendu