Connect with us

PRONAĐI POSAO

Sezoncima u Crnoj Gori plate od 300 do 800 evra

Objavljeno

 


Sezonski radnici

PODGORICA – Planom zapošljavanja sezonske radne snage, za ovu godinu, predviđeno je angažovanje više od 10.000 osoba sa evidencije nezaposlenih. Za sezonski rad poslodavci nude zarade od 300 do 800 evra, saopšteno je iz Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.

Zavod za zapošljavanje Crne Gore ovih dana posreduje u izboru sezonske radne snage i za potrebe poslodavaca “Karisma Adriatic” i “Budvanska rivijera”.

Budvanska rivijera, posredstvom Zavoda, oglasila je 600 slobodnih radnih mjesta. Riječ je o radnim pozicijama u hotelima Slovenska plaža, Aleksandar, Palas i Mogren. Poziv je upućen nezaposlenima iz Bijelog Polja i Mojkovca.

Poslodavac “Allure palazzi – Karisma Adriatic” iskazao je potrebu za velikim brojem sezonskih radnika, u hotelima u Kotoru i Baru.

“Poslodavac nudi korektne uslove rada. Zarada se kreće između 300 i 800 evra, u zavisnosti od vrste posla. Obezbjeđen je smještaj i dva obroka u toku smjene. Poziv je upućen nezaposlenima iz Podgorice, Tuzi, Golubovaca, Zete i Danilovgrada”, saopšteno je iz ZZZCG.

U hotelu “Allure Palazzi” u Kotoru slobodne su sljedeće radne pozicije: menadžer domaćinstva, recepcioneri, bellboy, sobarice, higijeničarke, radnici u vešeraju, konobari, barmeni, kuvari, pomoćni kuvari, pomoćni radnik u kuhinji, poslastičar, radnici u tehničkoj (tehničar, električar, baštovan), nabavka, magacioner i računovođa.

Reklama

Hotelu “Ruža vjetrova” u Baru potrebni su: kuvari, pomoćni kuvari, pomoćni radnici u kuhinji, konobari, serviri, šankeri, sobarice, higijeničarke, radnice u vešeraju, magacioner i recepcioner (sa poznavanjem francuskog jezika).

“Savjetodavci ovih dana, intezivno, animiraju nezaposlene iz evidencija Zavoda, saopštavaju im potrebe poslodavca, informišu o slobodnim radnim mjestima i uslovima rada. Potrebno je da nezaposleni dođu u zakazano vrijeme. Od njih se očekuje da, na intervjue i selekcije, donesu radne biografije”, saopšteno je iz ZZZCG.

 

Izvor: SEEbiz

PRONAĐI POSAO

Ako tražite novi posao, SADA je pravi trenutak za to

Objavljeno

 

Od

Razgovor za posao

Prema podacima koje je nedavno analizirao posao “Monster”, januar i februar najpopularniji su mjeseci za ljude koji traže novi posao. (više…)

Nastavite čitati

PRONAĐI POSAO

Gdje u Njemačkoj odmah možete pronaći posao

Objavljeno

 

Od

Zakon o imigraciji za kvalifikovane radnike stupa na snagu 1. marta 2020. godine. Ovaj zakon vrijedi i za radnike i svih zemalja mimo Evropske unije. (više…)

Nastavite čitati

PRONAĐI POSAO

Top 10 najtraženijih poslova

Objavljeno

 

Od

Izašla je godišnja lista koju tradicionalno izbacuje LinkedIn, “Emerging Jobs” a riječ je o poslovima koji su bili najtraženiji. (više…)

Nastavite čitati

U trendu