Connect with us

SHOWBIZ

Ovo je najseksipilniji čovek na svijetu (FOTO, VIDEO)

Objavljeno

 


Časopis Pipl (People) izabrao je Idrisa Elbu za najseksipilnijeg čoveka na svijetu za 2018. godinu, na šta je britanski glumac rekao da mu je ta titula dosta podigla samopouzdanje.

Elba, glumac poznat po serijama “Luther” i “The Wire”, iznenađen je nakon što je proglašen za pobjednika, naveo je časopis.

“Rekao sam ‘Zaista, nema šanse. Stvarno?’ Pogledao sam u ogledalo, odmjerio sebe. Pomislio sam, da, izgledaš seksi danas. Ali biću iskren, jednostavno je lijep osjećaj. Lijepo iznenađenje. Dosta podiže samopouzdanje”, rekao je za Pipl.

Elba je takođe tumačio glavnu ulogu u Marvelovom “Toru” i lik Nelsona Mendele u filmu “Mendela: Dug put do slobode.”

Pored glume, Elba nastupa kao di-džej pod imenom DJ Big Driis i ima sopstvenu odijevnu liniju. Takođe, planira vjenčanje sa Sabrinom Dauri.

Glumac ima šesnaestogodišnjeg sina Isana i četvorogodišnju ćerku Vinston, iz prethodnih veza.

Elba je za Pipl govorio o svom odrastanju kao jedinac u porodici afričkih imigranta u Istočnom Londonu. On je rekao da su mu roditelji bili strogi i da je često bio meta u školi koju su pohađali samo dječaci iako je učestvovao u brojnim sportskim aktivnostima, uključujući fudbal, košarku, kriket, hokej i ragbi.

Glumac koji je visok 190 centimetara, rekao je da je u djetinjstvu bio veoma visok i mršav.

“I moje ime je Idrisa Akuna Elba, OK? Malo su me maltretirali. Ali, opet, dokle god sam mogao da puštam brkove, bio sam najzanimljivije dijete u bloku. Puštao sam brkove, imao mišiće, bio sam lud”, rekao je on.

Reklama

Prethodni dobitnici titule najseksipilnijeg čovjeka po izboru Pipla su Dvejn Džonson, Dejvid Bekam, Kris Hemsvort, Adam Levin, dok je prošle godine odlikovana kantri zvezda Blejk Šelton.

Elba će se naći u specijalnom duplom izdanju Pipla koje izlazi u petak. Glumac je rekao da se trudi da živi zivot bez mnogo kajanja.

“Život nije razmišljanje o tome šta je trebalo da uradiš. Mislim da bi svako trebao da se vodi filozofijom da sutra možda ne postoji, prosto uradite to danas. Možda bi, takođe, trebalo sve da radite kako bi zadovoljili svoje srce”, rekao je Elba.

 

Izvor: BIZLife / Beta

Reklama
Nastavite čitati

SHOWBIZ

“Prijatelji” se vraćaju u ekskluzivnom HBO Max specijalu!

Objavljeno

 

“Prijatelji”, jedna od najpopularnijih humorističnih serija, vraća se u ekskluzivnom specijalu na HBO Max. (više…)

Nastavite čitati

SHOWBIZ

Ceremonija dodjele Oskara koštala 44 miliona dolara

Objavljeno

 

Od

Ovogodišnja, 92. svečana dodjela Oskara u pozorištu Dolbi u Los Anđelesu koštala je ukupno 44 miliona dolara, navodi se na finansijskom sajtu Volethab. (više…)

Nastavite čitati

SHOWBIZ

OVO SU DOBITNICI OSKARA Nagradu za najbolji film prvi put dobilo ostvarenje koje nije na engleskom

Objavljeno

 

Sinoćna 92. po redu dodjela Oskara bila je u bojama zastave Južne Koreje i reditelja Bong Džun Hoa koji je otišao kući sa najvećim brojem nagrada, ujedno i sa glavnom, koja mu je pripala za film “Parasite”. (više…)

Nastavite čitati

U trendu