Connect with us

LISTE

Najbolja biznis knjiga u 2018.

Objavljeno

 


Ponovo je to doba godine – kreće “potraga” za novogodišnjim poklonima za šefove ili saradnike. Želite da budu lični, ali istovremeno i profesionalni. Odgovor je jednostavan – poklonite knjigu.

Forbs izdvaja najbolje biznis knjige za ovu godinu. “Never Lose a Customer Again: Turn Any Sale into Lifelong Loyalty in 100 Days” od Džoija Kolemana je jedna od tih.

Naslov sve govori. Nagrađivani govornik i biznismen, Koleman, u ovoj knjizi dijeli svoju formulu za osiguranje da vam “jednokratni klijenti” postanu dugogodišnji. Ovo možda bude najvažnija knjiga koju ćete pročitati, navode u tekstu. Knjiga govori o prvih 100 dana nakon prodaje i interakcije sa korisnicima.

 

Izvor: BIZLife/Forbes

LISTE

Na prestižnoj listi Financial Timesa prvi put uvrštena i kompanija iz BiH

Objavljeno

 

Da naša zemlja još uvijek može proizvesti uspješne poslovne priče dokaz je i posljednje priznanje Financial Timesa. Ovaj ugledni svjetski list je na svoju listu najbrže rastućih evropskih kompanija i to na 187. mjesto uvrstio i Ministry of Programming. Ovo je prva naša kompanija na ovoj prestižnoj listi. (više…)

Nastavite čitati

LISTE

Bezos i dalje najbogatiji na svijetu, bivša žena na 25. mjestu

Objavljeno

 

Od

Izvršni direktor i osnivač „Amazona“ Džef Bezos okončao je prošlu i započeo novu 2020. godinu kao najbogatiji čovjek na svijetu sa procjenjenim bogatstvom od 115 milijardi dolara. (više…)

Nastavite čitati

LISTE

Ko je zaradio najviše novca u 2019. godini?

Objavljeno

 

Od

Bogataši

Najviše novca od svih ljudi na svijetu ove godine je zaradio Francuz Bernard Arnault, vlasnik komapnije LVMH – 35,5 milijardi dolara, piše BiznisInfo. (više…)

Nastavite čitati

U trendu