Connect with us

PROIZVODI/USLUGE

„Bema“ donirala cipele siromašnoj djeci u Tanzaniji

Objavljeno

 


Tvornica obuće „Bema“ za Ilindan 02.08. proslavlja 14 godina uspješnog rada u Banjoj Luci, a u Mrkonjić Gradu 10 godina. Bema zapošljava 1250 radnika, te kao društveno odgovorna frma, koja pomaže lokalne zajednice, sport i kulturu.

Ovog puta „Bema“ je učesvovala u organizaciji putovanja gospodina Roberta Dacešina u Tanzaniju, poslavši 25 pari dječijih cipela, jer je toliko bilo dozvoljeno da ponese.

„Robert Dacešin je ambasador Banja Luke i Republike Srpske, pa i Beme, on je ponos ovog grada. Obuća je podijeljena u domu za napuštenu djecu, koja su bila oduševljena, a mnogi od njih su prvi put obuli cipele“ – izjavio je Marinko Umičević, tehnički direktor TO „Bema“.

„I ovaj put je Tvornica obuće „Bema“ pokazala svoje veliko srce i snagu na koju mogu računat i njeni radnici, grad Banja Luka i Republika Srpska. Samo red, rad i disciplina, i nadat se boljim vremenima“ – naveo je Umičević.

Na facebook stranici Marinko Umičević – Oficialna Stranica je objavljen snimak dodjele obuće u Tanzaniji.

Reklama

 

Privrednik.ba

 

 

 

 

Reklama

 

 

 

 

 

 

Reklama

 

 

 

PROIZVODI/USLUGE

Otvoren savremeni Tropic market i u Čelincu

Objavljeno

 

Od

Domaći trgovački lanac Tropic danas je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64 poslovnu jedinicu. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Melanija Tramp će ponovo zablistati u Beminim papučma

Objavljeno

 

Od

Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslala je danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp na poklon unikatne papuče, kao znak podrške za još jedan mandat njenom suprugu Donaldu Trampu u Bijeloj kući. (više…)

Nastavite čitati

PRIVREDA

Bema podijelila svojim radnicima visokokvalitetnu obuću

Objavljeno

 

Od

Tvornica obuće „Beme“ svojim radnicima u Banjoj Luci podijelila je po jedan par visokokvalitetne kožne obuće. (više…)

Nastavite čitati

U trendu