Connect with us

LISTE

Na svijetu najbolji aerodrom u Singapuru, a u Evropi minhenski

Objavljeno

 


Aerodrom u Singapuru

Aerodrom Čangi u Singapuru najbolji je svjetski aerodrom, dok je minhenski najbolje rangiran aerodrom u Evropi, objavila je međunarodna agencija za rejting u vazdušnom saobraćaju Skytrax.

U obrazloženju nagrade navodi se da singapurska vazdušna luka osim što predstavlja jedno od najprometnijih tranzitnih čvorišta u jugoistočnoj Aziji, prepoznatljiva je po svojoj jedinstvenoj arhitekturi, efikasnom radu, luksuznim sadržajima i raznovrsnim mogućnostima za kupovinu.

S druge strane, minhenski aerodrom iako vodići na evropskom kontinentu, zauzeo je tek sedmo mjesto na ovoj rang listi iza azijskih aerodroma kao što su i tokijski Haneda, južnokorejski Inčon, katarski Hamad, hongkongški aerodrom i japanski Chubu Centrair.

Pored minhenskog, od evropskih aerodroma u top 15 izdvojili su se i londonski Hitrou, ciriški aerodrom, aerodrom u Frankfurtu, Shiphol u Amsterdamu, kao i aerodrom u Kopenhagenu.

Neki od glavih kriterijuma pri selekciji bili su dostupnost wifi konekcije i uređajja za punjenje energije, cijene i raznovrsnost usluga, ljubaznost i vještine osoblja, čistoća, lakoća tranzita i ostalo.

Reklama

 

Izvor: Nezavisne novine

LISTE

Na prestižnoj listi Financial Timesa prvi put uvrštena i kompanija iz BiH

Objavljeno

 

Da naša zemlja još uvijek može proizvesti uspješne poslovne priče dokaz je i posljednje priznanje Financial Timesa. Ovaj ugledni svjetski list je na svoju listu najbrže rastućih evropskih kompanija i to na 187. mjesto uvrstio i Ministry of Programming. Ovo je prva naša kompanija na ovoj prestižnoj listi. (više…)

Nastavite čitati

LISTE

Bezos i dalje najbogatiji na svijetu, bivša žena na 25. mjestu

Objavljeno

 

Od

Izvršni direktor i osnivač „Amazona“ Džef Bezos okončao je prošlu i započeo novu 2020. godinu kao najbogatiji čovjek na svijetu sa procjenjenim bogatstvom od 115 milijardi dolara. (više…)

Nastavite čitati

LISTE

Ko je zaradio najviše novca u 2019. godini?

Objavljeno

 

Od

Bogataši

Najviše novca od svih ljudi na svijetu ove godine je zaradio Francuz Bernard Arnault, vlasnik komapnije LVMH – 35,5 milijardi dolara, piše BiznisInfo. (više…)

Nastavite čitati

U trendu